Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tovább emelkedett a határt illegálisan átlépők száma

888.hu

2021.08.15. 16:15

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. augusztus 14-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 312 határsértőt tartóztattak fel – írja a police.hu. Ezzel az elmúlt hetek átlagához képest megint jelentősen emelkedett a határt illegálisan átlépők száma.

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 20 esetben összesen 157 határsértőt tartóztattak fel Bácsbokod, Csátalja, Madaras, Vaskút, Mátételke, Homorúd, Hercegszántó, Bácsborsod és Tataháza közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 24 esetben összesen 134 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Mórahalom, Kiszombor, Ásotthalom, Szeged és Kübekháza közigazgatási területén. Pest megyében 1 esetben 2 fő határsértőt tartóztattak fel az M0-ás autóúton, a Fejér megyei Besnyőnél 1 esetben 17 határsértőt, a fővárosban pedig a XXIII. kerületben 2 esetben 2 határsértőt – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

Az elfogott migránsok szír, afgán, albán, algériai, szudáni, palesztin, pakisztáni, líbiai, szomáliai és marokkói állampolgárnak mondták magukat, de egy sem tudta igazolni a személyazonosságát. A rendőrök az ellenőrzés után visszakísérték őket a kerítéshez.

Ezen felül az elmúlt napon 2 embercsempészt is elfogtak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére