Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint négyszáz migránst állítottak meg tegnap a rendőrök

888.hu

2022.02.17. 07:40

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 16-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 269 határsértőt tartóztattak fel és 161 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.
A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 12 esetben összesen 73 határsértőt tartóztattak fel Sárhát, Bácsbokod, Kiskunmajsa, Zsana, Bátamonostor, Orgovány, Katymár, Kelebia, Kunszentmiklós és Hercegszántó közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 31 esetben összesen 186 határsértőt tartóztattak fel Sándorfalva, Balástya, Forráskút, Mórahalom, Domaszék, Ruzsa, Szatymaz, Röszke, Ásotthalom és Szeged közigazgatási területén. Jász-Nagykun-Szolnok megyében Tószeg külterületén 19, Tolna megyében Bogyiszló külterületén 3, továbbá Pest megyében Inárcs külterületén 6 illegális migránst tartóztattak fel a járőrök – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

 

A migránsok ellenőrzésükkor afgán, szír, algériai, palesztin, egyiptomi, török, tunéziai és marokkói állampolgárnak vallották magukat, viszont egyikük sem tudta azt bizonyítani.

 

161 főt akadályoztak meg a rendőrök a hazánk területére történő illegális belépésben.

Ezen felül pedig öt embercsempészt is elkaptak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére