Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint négyszáz migráns próbált átjutni a határon

888.hu

2021.11.03. 07:44

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. november 2-án a 0–24 óra közötti időszakban összesen 297 határsértőt tartóztattak fel, és 112 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

 

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 11 esetben összesen 79 határsértőt tartóztattak fel Hóduna, Balotaszállás, Bácsbokod, Kiskunmajsa, Madaras, Baja, Dunafalva és Homorúd közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 28 esetben összesen 185 határsértőt tartóztattak fel Szeged, Deszk, Ásotthalom, Kübekháza, Mórahalom, Ruzsa, Öttömös és Röszke közigazgatási területén. Pest megyében, Inárcson és Vácon 3 esetben 15, Győr-Moson-Sopron megyében 4 alkalommal 18 határsértőt tartóztattak fel Lövő, Fertőszentmiklós és Hegykő közigazgatási területén – írja a police.hu.

A migránsok afgán, szír, vietnámi, török, indiai, palesztin, szomáliai, líbiai és marokkói állampolgárnak vallották magukat, személyazonosságukat azonban egyikük sem tudta igazolni. A rendőrök visszakísérték őket a határhoz.

Tegnap a rendőrök 112 esetben akadályozták meg a kerítésen való átjutást, a próbálkozások nagy része Bács-Kiskun megye határszakaszán történt. Ezenkívül öt embercsempészt is elfogtak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére