Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint kilencszáz határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

888.hu

2022.05.02. 08:40

Péntektől vasárnapig 913 migránst fogtak meg a rendőrök.

 

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 386, szombaton 263, vasárnap 261 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron a katonák és rendőrök. Emellett az ország belsejében három határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult – tájékoztat a Magyar Távirati Iroda.

A police.hu tájékoztatása szerint a feltartóztatott migránsok szír, török, afgán, pakisztáni, tunéziai, indiai és palesztin állampolgárnak vallották magukat, személyazonosságokat azonban sem személyazonosságukat, sem jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.

Az elmúlt héten az ország területén 2570 határsértőt tartóztattak fel és kísértek vissza. A megelőző héten – április 18-tól 24-ig – a feltartóztatottak száma 2690 volt. Emellett az elmúlt héten az ország belsejében három határsértőt fogtak el, akikkel szemben idegenrendészeti eljárás indult. Embercsempészés miatt 21 gyanúsított ellen indult eljárás – derül ki a rendőrségi összesítésből – írja az MTI.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére