Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Több mint 500 migráns próbált tegnap átkelni Magyarországon

888.hu

2021.10.26. 08:20

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. október 25-én összesen 284 határsértőt tartóztattak fel, és 260 főt akadályoztak meg a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

 

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 12 esetben összesen 56 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó-Hóduna, Tompa, Dávod, Nagybaracska, Bátmonostor, Vaskút, Kelebia, Lajosmizse, Bácsbokod, Katymár és Mélykút közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében 36 esetben összesen 218 határsértőt tartóztattak fel Kübekháza, Ásotthalom, Röszke, Szeged-Szőreg, Mórahalom, Szeged, Szatymaz, Apátfalva, Mórahalom, Domaszék és Szeged-Gyálarét közigazgatási területén. Győr-Moson-Sopron megyében Mosonmagyaróváron 1, Balf külterületén 2 főt tartóztattak fel. Vas megyében Sárváron 3, Budapesten 4 személyt tartóztattak fel – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

A migránsok ellenőrzésük során afgán, szír, marokkói, tunéziai, líbiai, egyiptomi, iraki, indiai, szomáliai, palesztin és pakisztáni állampolgárnak vallották magukat, azonban egyikük sem tudta igazolni a személyazonosságát, sem azt, hogy jogszerűen tartózkodik az országban. Az ellenőrzést követően a rendőrök visszakísérték őket a határhoz.

260 migráns esetében már a kerítés illegális átlépését is megakadályozták, és egy embercsempészt is elfogtak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére