Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tizenhat embert mészároltak le egy barátságos futballmeccsen

Ányos Miklós

2020.01.03. 08:30

Barátságos futballmérkőzést rendeztek két rivális drogkartell tagjainak egy mexikói börtönben. Meg is lett az eredménye.

A Nemzeti Sport beszámolója szerint a meccsre december 31-én került sor egy börtön udvarán Zacatecas államban, Mexikóban, de ahogy azt sejteni lehetett, még véletlenül sem lett barátságos a rendezvény kimenetele. A meccs szervezői valóban egy nyugodt összecsapásra készülhettek, mivel a rabok családtagjait, hozzátartozóit is meghívták szurkolni, így nők és gyerekek is a lelátókra ülhettek. Az egymással háborúban álló Del Golfo és Los Zetas kartell tagjait összeereszteni azonban nem volt egy átgondolt lépés.

Az elítéltek ugyanis nem futballmeccsre, hanem háborúra készültek, és a sípcsontvédőjük alá különböző kézifegyvereket és késeket rejtettek. A találkozó még szinte el sem kezdődött, a bandatagok azonnal gyilkolni kezdték egymást. A beszámoló szerint két és fél órán át tartott a tömegverekedés, szurkálás, ennyi idő után tudták csak szétválasztani a felfegyverkezett rabokat a börtönőrök és a rendőrök.

A meccsen 16-an vesztették életüket, öten pedig súlyosan megsérültek. A sérültek közt gyerekek is vannak. Az ügyben nyomozás indult, de egyelőre nincs válasza a rendőrségnek és a börtön vezetőségének, hogy miként történhetett ilyen brutális cselekmény egy – elvileg – felügyelt büntetés-végrehajtási létesítményben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére