Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Titokban élt hetekig a tinilány hálószobájában, 15 év börtönre ítélték a pedofil férfit

888.hu

2021.08.01. 12:35

A 36 éves Johnathan Rossmoine-t tavaly szeptemberben tartóztatták le, miután a 15 éves lány szülei megtalálták őt a szekrényben elbújva a floridai Spring Hillben – írta meg New York Post.

 

A lap megírta, hogy a Louisiana állambeli férfit 15 év börtönre ítélték, miután elismerte, hogy szexelt egy tizenéves lánnyal, akinek a hálószobájában titokban élt – közölték a hatóságok. A 36 éves Johnathan Rossmoine-t tavaly szeptemberben tartóztatták le, miután a 15 éves lány szülei megtalálták őt a szekrényében rejtőzve a floridai Spring Hillben.

Szerdán bűnösnek vallotta magát a kiskorúval folytatott szexuális vádakban, akit ezért élete végéig szexuális bűnözőként kell regisztrálni

- áll a Hernando megyei seriffhivatal közleményében.

Rossmoine-t szeptember 27 -én letartóztatták, a tinédzser ekkor elmondta a nyomozóknak, hogy már öt hete a hálószobában lakott. A seriff hivatala közleményben megírta, hogy

a gyanúsított csupán akkor jött ki a szekrényből, amikor a szülők elmentek dolgozni, addig bent bujkált.

A seriff irodájának közlése szerint elismerte a rendőröknek, hogy többször utazott Floridába, hogy együtt legyen a kamasszal, akivel az interneten ismerkedett meg. Elárulta továbbá azt is, hogy a ház közelében parkoltatott egy furgont, ahol szintén számtalanszor találkoztak szexuális együttlétre.

A gyermek, aki Rossmoine-t a pasijának nevezett, 18 évesnek mondta magát, de végül elismerte neki, hogy 15 éves volt mielőtt személyesen találkoztak.

Borítókép: Twitter

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére