Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tegnap is sok munkát adtak a rendőröknek a migránsok

888.hu

2022.02.22. 08:20

A rendőrség tájékoztatása szerint a szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. február 21-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 148 határsértőt tartóztattak fel és 193 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben.

 

Bács-Kiskun megyében a rendőrök 8 esetben összesen 52 határsértőt tartóztattak fel Bácsalmás, Csikéria, Hercegszántó-Hóduna, Kelebia, Kunbaja, Mélykút és Tompa közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 15 esetben összesen 89 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Makó, Mórahalom, Ruzsa és Szeged-Gyálarét közigazgatási területén. Fejér megyében 1 esetben 4 határsértőt tartóztattak fel Martonvásár közigazgatási területén. Győr-Moson-Sopron megyében 1 esetben 1 határsértőt tartóztattak fel Hegyeshalom közigazgatási területén. Jász-Nagykun-Szolnok megyében 1 esetben 2 határsértőt tartóztattak fel Szolnok közigazgatási területé – írja a police.hu.

Afgán, albán, egyiptomi, indiai, iraki, iráni, pakisztáni, szír, szomáliai, török és tunéziai állampolgárnak vallották magukat, mikor ellenőrizték és kihallgatták őket, de egyikük sem tudta hitelesen igazolni sem az állampolgárságát, sem azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarország területén.

Ezen felül tíz esetben összesen 193 főt állítottak meg a kerítésnél.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére