Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Sírásig ijesztgeti a kisgyerekeket egy bölcsődei dolgozó az ijesztő maszkjával | VIDEÓ

888.hu

2022.10.09. 19:00

A megdöbbentő felvételeken látszik, hogy a maszkos elől a gyerekek sikoltozva és könnyes szemekkel próbálnak meg elrejtőzni vagy elmenekülni. A szülők felháborodtak, jogi lépéseket terveznek megtenni.

 

A felvétel Mississippi állam egyik bölcsődéjében készült, amelyben az ott dolgozó nő egy halloweeni maszkot ölt magára, és sírásig ijesztgeti az apró gyerekeket. A felvételen az látható, ahogy a nő a kisgyerekek arcába üvölt, amitől azok rémülten jajgatnak és összerezzenek.

A maszkot viselő nő a videón hallható, amint kollégáinak elmondja, hogy

a „rossz” gyerekeket veszi célba, míg a „jókat” békén hagyja.

 

Az egyik gyerek fölé hajol, és hátborzongatóan közli vele: „rossz vagy”, mire a gyerek megrázza a fejét, és „nem”-et kiált. A dolgozó ekkor a fiúnak kiáltja, hogy „jobban jársz, ha jó leszel”, majd továbbáll és a többi gyereket veszi üldözőbe, akik ettől rémülten jajgatnak.

 

 

A felvételt készítő személy azt állítja, hogy már korábban is látta a nőt ugyanezt csinálni, és panaszt tett, de a vezetőség nem tett semmit. Jennifer Kayla Newman a Facebookon azt nyilatkozta, hogy bizonyítékként vette fel az esetet, hogy később felhasználhassa a munkatárs leleplezésére.

 

 

A helyi jelentések szerint négy érintett dolgozót elbocsátottak, és a seriff hivatala vizsgálatot folytat, hogy van-e lehetőség büntetőjogi vádak benyújtására.

A videón szereplő egyik gyerek édesanyja elmondta:

 

Azt hittük, ismerjük ezeket az embereket, idevalósiak vagyunk. Nem tudom szavakkal kifejezni, hogy mit érzek. Összetört vagyok a gyermekem miatt.”

 

A bölcsőde rövid közleményt adott ki, amelyben azt állították, hogy „az igazgató nem tudott arról, hogy ez megtörtént, de amikor nyilvánosságra került a felvétel, az embereket azonnal kirúgták”.

A szülők a beszámoló szerint vizsgálják az egyéb jogi lépések lehetőségét.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére