Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Drog miatt tartóztathatták le az ismert ellenzéki divattervezőt

888.hu

2022.10.25. 10:45

A Magyar Nemzet információi szerint: „Droggal összefüggő bűncselekmények miatt tartóztatták le Márki-Zay Péter szövetségesét, az ismert ellenzéki divattervezőt. Az O1G pólókat áruló, korábban a vidéki embereket is gyalázó baloldali aktivistánál a hírek szerint jelentős mennyiségű kábítószert is találtak.”

 

A Magyar Nemzet írása szerint:

Kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt tartóztatták le a napokban az ismert ellenzéki divattervezőt, H. Zoltánt, akinek a lakásán jelentős mennyiségű drogot találtak a rendőrök – erősítette meg a Magyar Hang információját több, egymástól független forrás a Magyar Nemzetnek. A Magyar Hang szerint az üggyel kapcsolatban a drogkereskedelem, valamint a közéletben ismert nevek is felmerültek, köztük ellenzéki politikusoké és egy újságíróé is.”

 

A cikkben az olvasható, hogy:

A divatgururól az is tudható, hogy két éve a hódmezővásárhelyi balliberális polgármester egyik fő támogatója, a borsodi időközi választáson elszenvedett kudarc után a vidéki embereket hibáztatta egészen közönséges stílusban. Szerinte a vidéki emberek többsége annyira tájékozatlan, igénytelen és korlátolt – ha tetszik: hülye vagy funkcionális analfabéta –, hogy a balliberális manna helyett arra vágyik, Orbán Viktor „sz.rjon” a szájába, s gőzük sincs arról, hogy az „ürülék” helyett mást is fogyaszthatnának.”

 

Az üggyel összefüggésben a Magyar Nemzet megkeresésére a rendőrség a következő tájékoztatást adta:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Az egyiküknél összesen körülbelül 100 gramm növényi törmeléket – az elsődleges adatok szerint marihuánát- és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port – elsődleges adatok szerin kokaint – találtak. Az anyagokat szakértők vizsgálják. A BRFK kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, egyiküket a bíróság azóta letartóztatásba helyezte. Az eljárásnak jelenleg nincs több gyanúsítottja.”

 

 

(Magyar Nemzet)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére