Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pénteken szabadlábra helyezik a pedofil sorozatgyilkos bűntársát

888.hu

2022.08.24. 19:15

Feloldják pénteken Marc Dutroux belga pedofil sorozatgyilkos volt feleségének, bűntársának feltételes szabadlábra helyezési korlátait, Michelle Martin teljesen szabad emberként élhet – jelentette a VRT.be belga hírportál.

 

A 62 éves Martint 10 évvel ezelőtt helyezték feltételesen szabadlábra, addig a rá kiszabott 30 évi börtönbüntetésből 16 évet töltött rács mögött. A szabadlábra helyezés 10 évig fennálló feltétele volt például, hogy el kell fogadnia a pszichológiai tanácsadást, nem nyilatkozhat a médiának, és nem keresheti a kapcsolatot az áldozatok barátaival vagy családjaival. Sajtóinformációk szerint ezt a tíz évet egy zárdában töltötte.

Marc Dutroux-t, Belgium legismertebb bűnözőjét 2004-ben életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték hat kislány elrablásáért, rendszeres megerőszakolásáért és kínzásáért.

A lányok közül négyen meghaltak.

Volt felesége, Michelle Martin – aki minderről tudott, de nem tett semmit a bűncselekmények megakadályozására, sőt, két kislányt ő éheztetett halálra – 30 évi börtönt kapott.

A VRT.be hírportál szerint Martin azzal védekezett, hogy túlságosan félt lemenni házuk pincéjébe – ahol Dutroux áldozatait fogva tartotta -, hogy enni adjon nekik. Ez aközben történt, hogy Dutroux négy hónapos börtönbüntetését töltötte autólopásért.
Michel Lelievre, Dutroux egy másik bűntársa 2019-ben szabadult. Maga Dutroux valószínűleg élete végéig rács mögött marad.

 

(MTI)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére