Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pedofilbotrányba keveredhetett az az izlandi játékos, aki 2016-ban gólt lőtt nekünk az Eb-n

888.hu

2021.07.20. 14:55

A Sky Sports beszámolója szerint egy 31 éves, az Everton színeiben játszó focistáról van szó. Az angol klub keretében pedig két játékos van ebben a korban: az egyikük Gylfi Sigurdsson.

 

A Sky Sports beszámolója szerint kiskorúval szemben elkövetett szexuális bűncselekmény gyanúja miatt letartóztattak egy labdarúgót, aki az angol bajnokságban szerepel.

Az Everton később kiadott egy közleményt, miszerint az egyik labdarúgójával szemben rendőrségi vizsgálat folyik, azonban

a nevét és az ügy hátterét nem hozta nyilvánosságra.

A liverpooli klub leszögezte: együttműködik a hatóságokkal, és egyelőre nem tesz további nyilatkozatot.

Azonban rögtön megindult a találgatás, hogy vajon melyik játékosról lehet szó. A klub keretében két játékos van, aki éppen a 31. életévét tapossa:

Fabian Delph és Gylfi Sigurdsson.
Az angol lapok az utóbbi játékost tartják valószínűnek, azonban az ügy pikantériáját az adja, hogy mindketten házasságban élnek.
Gylfi Sigurdsson egyébként onnan lehet ismerős nekünk, magyaroknak, hogy a 2016-os Európa-bajnokságon ő lőtte be ellenünk az izlandiaknak megítélt 11-est.

 

A republikworld.com szerint a rendőrségnek még nem sikerült megerősítenie, hogy a letartóztatott személy az Everton játékosa volt-e, de

a vádlottat óvadék ellenében szabadon engedték „a vizsgálatok lefolytatásáig”.

A rendőrség a letartóztatott személyről néhány részletet elárult a médiának, többek között azt, hogy milliomos, a Premier League klubjában játszik, valamint rendszeresen képviseli országát a válogatottban.

Ezek alapján viszont csakis az izlandi játékosról lehet szó, ugyanis Fabian Delph nem rendszeres tagja az angol válogatott keretének. Az Everton ráadásul a játékost 2017-ben 49,40 millió euróért igazolta le, a futballnews.com szerint pedig évente 5,2 milliót keres.

Az oldal egyébként az ügyben megszólaltatta a feleségét is. Alexandra Ivarsdottir azonban tagadta, hogy a férje lenne az a személy, akit szexuális bűncselekmény miatt letartóztattak és őrizetbe vettek.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gylfi Sigurdsson (@gylfisig23) által megosztott bejegyzés

Alexandra Ivarsdottir 2008-ban megnyerte a Miss Iceland címet, valamint képviselte országát a Miss World szépségversenyen 2008-ban Dél-Afrikában. A megmérettetésen a legjobb 15 között végzett.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére