Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Öt évnél tovább kényszerített prostitúcióra egy nőt egy ilki férfi

888.hu

2022.02.17. 09:00

Elfogtak egy ilki férfit, aki több mint öt éven keresztül kényszerített prostitúcióra egy fiatal nőt Bécsben – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda csütörtökön a police.hu oldalon.

 

A 43 éves férfi még 2014 szeptemberében vitt ki Bécsbe, egy általa irányított bordélyházba egy rossz anyagi körülmények között élő magyar nőt, hogy prostitúciós tevékenységet végezzen. Eredeti megállapodásuk szerint a sértettnek napi bevétele felét kellett volna átadnia – írták.
A férfi azonban a nőtől nemcsak a napi bevétele felét, hanem a teljes összegét elvette.
Amikor a futtatott lány nem tartotta be a számára meghatározott magatartási szabályokat, volt, hogy a férfi meg is verte.

 

 

Elvárta a nőtől, hogy a hét minden napján dolgozzon, naponta 3–400 eurót vett el tőle, amit saját megélhetésére fordított.
A rendőrség közlése szerint a férfit vásárosnaményi tartózkodási helyén fogták el. A lakóházban rajta kívül még öt nő tartózkodott, közülük négyet az ügy további sértettjeként azonosítottak, majd tanúként hallgatták ki őket.
A férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Nem kizárt, hogy a nyomozás előrehaladtával további gyanúsítások várhatók – jegyezték meg.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére