Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Ördögűzést hajtott végre egy nagyapa a 3 éves unokáján, aki a kísérletbe végül belehalt

888.hu

2022.05.13. 19:00

A tett helyszínén kizárólag a családtagok tartózkodtak, akik a végeredmény dacára sikerként könyvelték el magukban a műveletet.

 

A Daily Wire írta meg, hogy tavaly szeptemberben a kaliforniai San Joséban levő kis templomban elvégeztek egy rituálét egy 3 éves kislányon, hogy „megszabadítsák a gonosz szellemektől”.

Az „esemény” zártkörű volt, kizárólag az Arely Naomi Proctor nevű kislány, valamint annak családtagjai voltak jelen. A leírás szerint a kislányt a derekánál és a nyakánál fogva tartották, hogy megpróbálják rávenni, hogy „hányja ki a gonosz szellemet a testéből”.

A nagyapa, Rene Huezo, aki egyben a templom lelkésze is, beismerte, hogy részt vett az ördögűzési kísérletben.

 

Ha elolvassátok a Bibliát, látni fogjátok, hogy Jézus elűzte a démonokat, és beteg embereket tett újra egészségessé.”

– magyarázta.

A szertartás állítólag órákig tartott, aminek következtében a lány szeme, arca, nyaka és mellkasa súlyos sérüléseket szenvedett. A lány halálát végül fulladás okozta egy orvosszakértő szerint.

A lány anyja állítja: gyermekét megszállta valamiféle gonosz szellem, hiszen „ az áldozat, amikor felébredt, rendszeresen sikoltozott vagy sírt”. A nőt letartóztatták gyermek elleni, halált okozó erőszak vádjával, mivel állítólag a szertartás alatt megvonta lányától az ételt, nyakát pedig szorongatta. A Mercury News szerint a bírósági dokumentumok azt írják, hogy az anya csak két órával Proctor halála után hívta a rendőrséget.

Nagybátyja is a helyszínen volt – ő volt az egyik, aki lefogta a lányt –, vádat ellene azonban nem emeltek. Elmondása szerint a lány halála számára mély sebeket hagyott, de bízik benne, hogy ami történt, az „Isten akarata” volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Zelenszkij szerint eltörték az orosz hadsereg gerincét

Az ukrán elnök szerint a kulcsfontosságú kikötőváros, Mariupol eleste ellenére az ukrán hadsereg komoly károkat okozott az orosz haderőnek.

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Orosz kézen Mariupol, kitiltották Bident, Szerbiában tárgyalt Orbán Viktor

Hosszú harc után orosz kézre került Mariupol. Kitiltották Oroszországból Bident, Blinkent és közel ezer más amerikait.

Az oroszok kitiltották Bident és közel ezer másik amerikait

Beutazási tilalmat rendelt el szombaton Oroszország 963 amerikai állampolgár, köztük Joe Biden elnök és Antony Blinken külügyminiszter ellen, és bővítette a kanadai tilalmi listát is – közölte szombaton az orosz külügyminisztérium, hozzátéve, hogy a jövőben is viszonozza az „ellenséges amerikai lépéseket”

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

Orbán Viktor: Mi a béke és az észszerűség pártján állunk!

A miniszterelnök az Újvidéken Nemzetközi Mezőgazdasági Vásáron beszélt az észszerű gazdálkodás fontosságáról.

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Jövőre Budapesten biztathatjuk az elitmezőnybe jutott jégkorongozókat

Egy hét múlva a Nemzetközi Jégkorong Szövetség (IIHF) kongresszusán döntenek a jövő évi A csoportos vb helyszínéről. Mint ismert, a háború miatt nem lehet házigazda Szentpétervár, a helyére a nemrég feljutott Magyarország és Szlovénia, azaz Budapest és Ljubljana jelentkezett, illetve a finn-lett kettős. Az IIHF küldöttsége a napokban Budapesten járt, hogy felmérje a rendezés esélyeit, lehetőségeit.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére