Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Online drogbanda tagjaira csaptak le a zsaruk – videókkal

888.hu

2020.11.23. 08:15

Több kilogrammnyi különböző kábítószert találtak egy fiatalokból álló drogbandánál, az ügyben tizennyolc ember ellen indult büntetőeljárás – közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn a police.hu oldalon.

A huszonéves fiatalok a kábítószer beszerzését interneten keresztül bonyolították le, a külföldi eladókkal személyesen nem találkoztak. A megrendelt kábítószer futárszolgálattal jutott el hozzájuk, majd azt egymás között a chatszobában egyeztetve folyamatosan adták-vették – írták.

https://www.youtube.com/watch?v=Xy2CB1G779A&feature=emb_logo

A nyomozók szerint a csoport alapítója a 27 éves, budapesti lakhellyel rendelkező G. Csaba volt. A közel húsz főből álló hálózatot ő hozta létre, és

a tagoknak egy internetes applikáció segítségével, élettársával – a 25 éves E. Sárával együtt – árulta a különböző fajtájú drogot, amit a csoport tagjai egymás között továbbértékesítettek.

A bandatagok online egyeztettek a kábítószer adásvételéről. A csapat legfiatalabb tagja mindössze pár hónapja vált nagykorúvá.

https://www.youtube.com/watch?v=mEo9eOUQq8E&feature=emb_logo

Az őrizetbe vett gyanúsítottak többsége nem rendelkezik igazolható munkaviszonnyal, feltételezhető, hogy kábítószer-kereskedelemből tartották fenn magukat.

A többségében fővárosi fiatalokból álló hálózat tagjainál többfajta kábítószert találtak: a több kilogrammnyi lefoglalt anyag között volt marihuána, extasy, hasis, LSD, amfetamin és kokain is.

A nyomozók a budapesti, táborfalvai, ugodi és győri kutatások során

találtak a kábítószer csomagolásához és méréséhez használatos tárgyakat, lefoglaltak számítástechnikai eszközöket, egy légfegyvert és egy lőfegyvert is, valamint több mint tízmillió forint készpénzt.

A banda tagjai ellen kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folyik az eljárás. Kilenc férfit és két nőt bűnügyi őrizetbe vettek. A rendőrök kezdeményezték tíz ember letartóztatását és egynek a bűnügyi felügyeletét – áll a közleményben.

https://www.youtube.com/watch?v=ncbXf0aesO0&feature=emb_logo

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére