Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Migráns vert agyon egy nyugdíjast, mert felhívta a figyelmét a kijárási tilalomra

888.hu

2020.04.01. 20:50

A pakisztáni migránst a rendőrök is ismerték, ugyanis drogügyletekben volt érintett.

Egy pakisztáni bevándorló vert agyon egy olasz nyugdíjast Fondi városában, mert szólt neki, hogy be kéne tartani a kijárási tilalmat – írta a la Repubblica című olasz lap.

A beszámoló szerint 69 éves Emilio Maggiacomo a szőlőjét művelte, amikor a 44 éves pakisztáni megjelent a földjén és megpróbált átsétálni rajta. Az olasz sajtó szerint a migráns ki akart jutni Fondiból, azonban alternatív útvonal után kellett néznie, mert az utak le voltak zárva.

Az idős olasz szólt neki, hogy kijárási tilalom van, erre a migráns sértegetni kezdte. Az idős férfi felhívta a fiát, hogy segítséget kérjen, és szóljon neki, hogy értesítse a rendőrséget. A migráns ezen annyira felhúzta magát, hogy szétverte Maggiacomo fejét egy szőlőkaróval. A bácsinak azonban valahogy sikerült elvennie a pakisztáni egyik iratát, így a hatóságok hamar elfogták a tettest.

Úgy tudni, hogy a bevándorlót ismerték a hatóságok, ugyanis kábítószer-kereskedelemben volt érdekelt.

Nem ez az első eset, hogy egy bevándorló nem képes felfogni a korlátozások betartásának fontosságát.

Korábban egy afrikai migráns vert meg egy péket, amiért megkérték, hogy várakozzon az üzlet előtt, amíg a már bent lévő vásárlót kiszolgálják, illetve szintén egy afrikai bevándorló erőszakoskodott egy nyugdíjassal, aki arra kérte, hogy tartson egy kicsit nagyobb távolságot tőle a bevásárlóközpontban.

Elővigyázatosság migráns módra: Rátámadt az elárusítóra a bevándorló, mert az megkérte, hogy várjon a pékség előtt

Megdöbbentő esetről számolt be az olasz La Nazione című újság. A lap beszámolója szerint néhány nappal ezelőtt Arezzo városában egy afrikai migráns rátámadt egy pékség alkalmazottjára és egy vásárlóra. A migráns azon húzta fel magát, hogy megkérték, várakozzon a pékség előtt, amíg az előtte érkezőket kiszolgálják.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére