Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megkezdődött a barátnőjét és annak anyját megölő migráns pere Kaposváron

888.hu, MTI

2021.06.08. 16:40

Megkezdődött kedden a Kaposvári Törvényszéken annak a palesztin származású, izraeli állampolgárságú férfinak a pere, aki a vád szerint megölte magyar barátnőjét és annak édesanyját 2018-ban Kaposváron.

 

Az első fokon eljáró bíróság a vádlott távollétében folytatja az eljárást, tekintettel arra, hogy még nem született döntés az idén februárban Izraelben elfogott férfi kiadatásáról.
A törvényszék kedden és szerdán tanúkat, a bűncselekmény helyszínén a mentésben részt vett tűzoltókat, mentősöket, továbbá rendőröket hallgat meg az ügyben.
A vád szerint a most 32 éves elkövető 2018-ban Németországban ismerkedett meg az ott tanuló 21 éves magyar nővel. Kapcsolatuk komolyra fordult, a vádlott a párját családjának is bemutatta Izraelben, a férfi többször tartózkodott szerelme és a nő édesanyja kaposvári albérletében is.

A nő anyja ugyanakkor nem nézte jó szemmel a kapcsolatot, mert a férfi féltékeny volt, el akarta érni, hogy barátnője a felügyelete nélkül ne találkozzon más férfiakkal.

A vádlott agresszív, számonkérő viselkedése miatt a lány 2018 októberében szakított, de hamar kibékült vele, a férfi pár nappal később, október 21-én a sértetteknél tölthette az éjszakát.

Hajnalban átment párja édesanyjának szobájába, egy puha anyaggal befogta az alvó asszony száját és orrát, amitől néhány percen belül megfulladt. Ezután hasonló módon a barátnőjével is végzett.

A vádlott tüzet okozott a lakásban tette leplezésére. A tűz elől az erkélyre menekült, segítségért kiabált, a tűzoltók mentették ki.
A férfi nem sérült meg, de egy napot kórházban töltött, másnap gépkocsival Belgrádba, onnan repülőgéppel Izraelbe utazott, így még azelőtt elhagyta Magyarországot, hogy a szakértői vizsgálatok eredményéből kiderülhetett volna: a sértettek nem a tűz miatt haltak meg.
Az ügyészség több emberen elkövetett emberölés és közveszély okozása miatt nyújtott be vádiratot a Kaposvári Törvényszékhez.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére