Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerőszakolt és prostitúcióra kényszerített egy fiatal nőt egy budapesti férfi

888.hu

2020.12.23. 08:00

Elfogta a rendőrség azt a férfit aki miután idén ősszel megismerkedett egy fiatal nővel, megerőszakolta és prostitúcióra kényszerítette – írta honlapján a rendőrség.

A police.hu beszámolója szerint a férfi a közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves hevesi nővel még ősszel, majd üzenetváltások után a fővárosban találkoztak, ahol a férfi arra akarta rávenni, hogy a nő egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra regisztráljon – írta a rendőrség az esetről.

A nő erről hallani sem akart, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli családját, majd megerőszakolta áldozatát.

A nőnek később anyagi ellenszolgáltatásért kellett másokkal lefeküdnie, a pénzt az elkövető elvette tőle. A férfi folyamatosan fenyegette, volt, hogy megverte és fojtogatta a sértettet, aki nélküle nem is mehetett sehova. A nő végül családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez.

A rendőrök egy erzsébetvárosi lakásban még aznap megtalálta a prostitúcióra kényszerített nőt. A lépcsőházban fogták el a 34 éves budapesti J. Istvánt, akit személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére