Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meg akarta ölni nyolcéves fiát egy nagykanizsai nő

888.hu, MTI

2021.03.03. 11:00

Rendszeresen bántalmazta gyermekét és saját szüleit az a nagykanizsai nő, aki tavaly nyáron kádba akarta fojtani nyolcéves fiát – tájékoztatott a Zala Megyei Főügyészség szóvivője.

Pirger Csaba az előzményekről közölte: a jelenleg 39 éves nőnek 2017-ben megszakadt az élettársi kapcsolata közös gyermekük apjával, mert az asszony rendszeresen alkoholt fogyasztott. Előfordult, hogy az üveget az akkor még csak ötéves fia rejtette el az anyja elől, aki ezért meg is verte.
A bíróság a fiút az előzmények miatt az apánál helyezte el, de a nő is rendszeresen láthatta a gyereket, ilyenkor azonban leittasodott, a szeszt gyakran nyugtatókkal együtt fogyasztotta. A szüleivel is számtalanszor vitatkozott, a tettlegességig fajuló veszekedések miatt

több alkalommal rendőri intézkedésre is szükség volt.

A nő tavaly tavasszal fia jelenlétében bántalmazta az édesapját, aki néhány hónap múlva elhunyt, és az agresszív, erőszakos nő pár nappal a haláleset után az akkor éppen nála lévő nyolcéves fiút hibáztatta ezért. Az ittas, hisztérikus állapotban lévő asszony a lakásban üldözte és ütötte gyerekét, miközben azt hajtogatta, hogy megöli, közben pedig az ezt megakadályozni próbáló nagymama is megsérült.

A fiú az őt üldöző anyja elől a fürdőszobába menekült, ahol a nő tovább fenyegette a megölésével. A gyereket vízbe akarta fojtani, ezért a kád csapját kinyitotta, a fiú nyakát szorongatta, hogy a fürdőkádba lökje, és a gyerek csak a nagymama érkezésekor tudott kiszabadulni a szorításából.
A lakásban folytatódó üldözés és bántalmazás közben a nagymamának sikerült lefognia a lányát annyi időre, hogy a gyereket az utcára küldje segítségért. A félmeztelen, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett fiú végül egy járókelőt állított meg, hogy segítséget kérjen.
A Zala Megyei Főügyészség emberölés előkészülete és kiskorú veszélyeztetése miatt emelt vádat a nő ellen.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére