Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már szabadon is engedték azt a New York-i férfit, aki székletet nyomott egy nő arcába

888.hu

2022.03.04. 15:00

A hajléktalan férfit még hétfőn tartóztattak le, mivel állítólag a saját ürülékét kente egy nő arcára egy bronxi metróállomáson.

 

A New York-i Daily News szerint a 37 éves Frank Abrokwa, akit korábban már 44 alkalommal is letartóztattak, most ellene kedden újra vádat kellett emelni.

 

Frank Abrokwa

 

Az eset a bronxi Wakefield-241 St. metróállomás déli irányú peronján történt 17:15 körül – számolt be a Breitbart News.

 

 

Grace Phillips helyettes kerületi ügyész szerint Abrokwa kezdetben még megpróbált beszélgetést kezdeményezni a 43 éves áldozattal.

Hé, mami, hé, mami, miért nem beszélsz velem?”

– mondta állítólag Abrokwa a Daily News szerint. Miután az áldozat nem vett tudomást róla, a férfi besétált egy üres metrókocsiba, egy műanyag zacskóba ürített, majd visszatért a nőhöz, hogy az ürülékét az arcába törölje – állítják az ügyészek.

Tetszik ez neked, szajha?”

– kérdezte Abrokwa az áldozattól az ügyészek szerint.

 

A hölgy a WABC-nek a következőképpen emlékezett vissza az esetre: „Eljöttem a munkából, vártam a vonatomra, és leültem egy pillanatra. Hirtelen egy férfi közeledett felém”, majd hozzátette: „Arcon ütött és egy zacskó ürüléket nyomott az egész arcomra, és a hajamra szórta azt, mindenféle indíték vagy ok nélkül.”

A férfit erőszakos érintéssel, rendbontással, fenyegetéssel és zaklatással vádolják.

A keddi vádemelést követően később le is tartóztatták, ugyanis a nyomozók egy tavalyi brooklyni antiszemita incidensből felismerték benne a gyanúsítottat – számolt be a Daily News. A rendőrség szerint 2021. szeptember 9-én „kib****tt zsidónak” nevezett egy zsidó férfit, mielőtt leköpte és megütötte – írja a lap.

 

Azonban hiába a szerdai vádemelés a férfival szemben, mégis szabadon engedték őt.

 

„Az eljárást ismerő források azt mondták, hogy mivel a többi folyamatban lévő ügye mind szabálysértés, nem pedig bűncselekmény, a bíróság nem tudta megállapítani az óvadékot” – írta a Daily News.

A döntés azért is meglepő, mivel a vádlott állítólag számos további bűncselekményt követett el az állítólagos metrótámadást megelőző hónapokban. A WABC szerint állítólag január 7-én arcon ütött egy 30 éves férfit egy metróállomáson Harlemben, és kevesebb mint egy hónappal később, február 5-én „állítólag megütött egy 53 éves férfit egy buszpályaudvaron”. Mindkét esetben szintén emeltek vádat vele szemben.

 

(Borítókép: Breitbart)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére