Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Közel ötszáz migránst állítottak meg a rendőrök tegnap

888.hu

2022.01.28. 07:40

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. január 27-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 269 határsértőt tartóztattak fel és 225 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – olvasható a rendőrség tájékoztatásában.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 5 esetben összesen 32 határsértőt tartóztattak fel Hercegszántó, Hóduna, Katymár és Kelebia közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 33 esetben, összesen 202 határsértőt tartóztattak fel Mórahalom, Röszke, Szatymaz, Bordány, Ruzsa és Ásotthalom közigazgatási területén. Budapesten 6 határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Pest megyében Gyálnál 5 határsértőt tartóztattak fel. Fejér megyében a rendőrök Nagyvenyim területén összesen 9 határsértőt tartóztattak fel. Komárom-Esztergom megyében a rendőrök Tata és Mocsa területén 15 határsértőt tartóztattak fel – írja a police.hu.

Mikor a rendőrök ellenőrizték őket szír, jemeni, marokkói, tunéziai, palesztin, pakisztáni, török és afgán állampolgárnak vallották magukat, de egy sem tudta hitelt érdemlő módon igazolni magát. Őket visszakísérték a határhoz.

A kerítésnél összesen 225 migránst tartóztattak fel.

Ezen kívül pedig 4 emberrel szemben indítottak eljárást embercsempészet miatt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére