Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kibomlott a cipőfűzője, gondolta, hogy akkor már megfojt vele egy buszra váró nőt – VIDEÓ!

888.hu

2022.01.07. 14:05

Hihetetlen eseményeket rögzített egy ipari kamera Floridában.

A Miami-Dade Rendőrkapitányság elmondta, hogy egy 26 éves nő január 2-án délelőtt 11 órakor a buszra várt, amikor megtámadták.

A térfigyelő videón a gyanúsított férfi a nő mögött látható, egyik lábával a padon. Néhány pillanattal később a férfi körülnézett és a kikötött cipőfűzőjét kihúzva hátulról közeledett az áldozathoz, majd rávetette magát a lányra és fojtogatni kezdte.

A nő képes volt védekezni, így mindketten küzdöttek. A gyanúsított többször megütötte az áldozatot, mire egy másik személy végre odajött és közbelépett.

A WPLG szerint a nő segítségére siető állampolgár le tudta szedni a nőről az elmebeteg fojtogatót. A gyanúsított elfutott a helyszínről, de a hatóságok a közelben megtalálták a gyanúsított Aarin Quinonest, és őrizetbe vették.

A zsaruk most a segítővel akarnak beszélni, aki már elment, mire a rendőrség megérkezett. Arra kérnek mindenkit, hogy aki az támadónak korábban áldozata lett, hívja fel a rendőrséget és tájékoztassa őket – áll a Post cikkében.

A gyanúsított, aki megpróbálta megfojtani az áldozatot, korábban nők elleni erőszakos cselekményeket követett el. 2020-ban megvádolták barátnőjének bántalmazásával, valamint számos egyéb esetben tartóztatták már le.

Két évvel a legutóbbi incidens előtt Quinones-t letartóztatták Charlotte-ban, Észak-Karolinában egy másik nő elleni hasonló bűncselekmény miatt. A Charlotte-i merénylet pontos kimenetele nem világos.

A megyei nyilvántartások szerint Quinones az észak-karolinai városban élt a 2020-as bűncselekmény idején, de a miami rendőrség jelentése szerint most hajléktalan Floridában. A WJZY szerint azért is keresték, mert állítólag júniusban betört egy charlotte-i lakásba, és ellopott 5000 dollár értékű edzőfelszerelést.

A hatóságok elmondták, hogy elfogatóparancsot adtak ki ellene, de a férfit soha nem vették őrizetbe.

Quinonest 2013 áprilisában is letartóztatták, mert bolti lopást követett el a charlotte-i Northlake Mall egyik Belk áruházából – áll a Mail cikkében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére