Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jön a tavasz, jönnek a migránsok...

888.hu, police.hu

2021.02.03. 19:30

217 határsértővel szemben intézkedtek szerda reggeltől 12 óra alatt Csongrád-Csanád megyében, a rendőrök elfogtak egy embercsempészt is, aki 19 migránst szállított egy kisteherautóban – tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte, a járőrök 38 esetben összesen 193 határsértőt tartóztattak fel Kübekháza, Szeged, Ferencszállás, Röszke, Maroslele, Ásotthalom, Mórahalom, Újszentiván és Kübekháza közigazgatási területén. Ellenőrzésük során a migránsok szír, líbiai, palesztin, ghánai, marokkói, tunéziai, valamint afgán állampolgárnak vallották magukat.

A rendőrök délután fél négykor ellenőriztek egy 22 éves magyar férfi vezette kisteherautót Szeged-Szőregen. A jármű csomagterében 19 határsértőt találtak, akik szír állampolgárnak vallották magukat. A rendőrök a sofőrt előállították, ellene embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indul eljárás – tudatta a százados.

A nagylaki közúti határátkelőhelyen a román-magyar közös ellenőrzés során délelőtt öt – magát afgán állampolgárnak valló – határsértőt találtak megbújva egy török kamionban. Velük szemben tiltott határátlépés miatt a román határőrizeti szerv járt el – közölte a szóvivő.

(Nyitóképünk illusztráció)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére