Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Iszlám Állam egykori terroristáját kapták el Ausztria legnagyobb koronavírus-oltóhelyén

888.hu

2022.04.15. 13:10

Letartóztattak egy 21 éves férfit, mert állítólag szexuálisan bántalmazta egy munkatársát, majd kiderült róla, hogy az Iszlám Állam egykori terroristája volt, akinek sikerült biztonsági őri állást szereznie Ausztria legnagyobb koronavírus-oltóhelyén.

 

A 21 éves férfit januárban tartóztatták le, miután azt állították róla, hogy megpróbálta ráerőszakolni magát az egyik munkatársára a bécsi Austria Center Vienna-ban (ACV), ahol biztonsági őrként dolgozott, és amely egyben az ország legnagyobb koronavírus-oltóhelye is. A férfi ellen szerdán emeltek vádat az állítólagos szexuális támadás miatt, büntetett előélete pedig először akkor vált ismertté, amikor a bíróság megjegyezte, hogy 2017-ben – amikor a férfi 17 éves volt – terrorszervezet tagjaként két és fél év börtönre ítélték, de csak tíz hónapot ült rács mögött,

egy évvel korábban pedig megpróbált csatlakozni az Iszlám Állam terrorszervezethez és elindult Szíriába, hogy harci kiképzést kapjon,

azonban a török hatóságok 2016 májusában a déli határvárosban, Gaziantepben elfogták és visszaküldték Ausztriába – írja a Breitbart.

 

Alig néhány hónappal azután, hogy a török hatóságok visszaküldték Ausztriába, a férfit még az év júliusában elfogták, amikor egy parkban tizenegy és tizenkét éves fiúkat próbált toborozni a terrorcsoport számára.

A bécsi Austria Center Vienna és az oltóközpontot működtető Arbeiter-Samariter-Bund segélyszervezet egyaránt azt állítja, hogy nem tudott a férfi bűnügyi múltjáról.

A szóban forgó biztonsági cég neves cég, és biztosított minket arról, hogy az ACV-ben foglalkoztatott valamennyi alkalmazottat rendőrségi ellenőrzésnek vetik alá. Meg vagyunk döbbenve a történtek miatt. Szeretnénk együttérzésünket kifejezni az áldozatnak, és reméljük, hogy gyorsan jogi tisztázásra kerül.”
– közölte a segélyszervezet. A 21 éves férfi, aki továbbra is az ACV alkalmazottja, azt állította, hogy ártatlan a kollégája elleni szexuális visszaélés és nemi erőszak vádjában, és azt állította, hogy a kettejük közötti szexuális kapcsolat konszenzusos volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére