Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Iszlám Állam egykori terroristáját kapták el Ausztria legnagyobb koronavírus-oltóhelyén

888.hu

2022.04.15. 13:10

Letartóztattak egy 21 éves férfit, mert állítólag szexuálisan bántalmazta egy munkatársát, majd kiderült róla, hogy az Iszlám Állam egykori terroristája volt, akinek sikerült biztonsági őri állást szereznie Ausztria legnagyobb koronavírus-oltóhelyén.

 

A 21 éves férfit januárban tartóztatták le, miután azt állították róla, hogy megpróbálta ráerőszakolni magát az egyik munkatársára a bécsi Austria Center Vienna-ban (ACV), ahol biztonsági őrként dolgozott, és amely egyben az ország legnagyobb koronavírus-oltóhelye is. A férfi ellen szerdán emeltek vádat az állítólagos szexuális támadás miatt, büntetett előélete pedig először akkor vált ismertté, amikor a bíróság megjegyezte, hogy 2017-ben – amikor a férfi 17 éves volt – terrorszervezet tagjaként két és fél év börtönre ítélték, de csak tíz hónapot ült rács mögött,

egy évvel korábban pedig megpróbált csatlakozni az Iszlám Állam terrorszervezethez és elindult Szíriába, hogy harci kiképzést kapjon,

azonban a török hatóságok 2016 májusában a déli határvárosban, Gaziantepben elfogták és visszaküldték Ausztriába – írja a Breitbart.

 

Alig néhány hónappal azután, hogy a török hatóságok visszaküldték Ausztriába, a férfit még az év júliusában elfogták, amikor egy parkban tizenegy és tizenkét éves fiúkat próbált toborozni a terrorcsoport számára.

A bécsi Austria Center Vienna és az oltóközpontot működtető Arbeiter-Samariter-Bund segélyszervezet egyaránt azt állítja, hogy nem tudott a férfi bűnügyi múltjáról.

A szóban forgó biztonsági cég neves cég, és biztosított minket arról, hogy az ACV-ben foglalkoztatott valamennyi alkalmazottat rendőrségi ellenőrzésnek vetik alá. Meg vagyunk döbbenve a történtek miatt. Szeretnénk együttérzésünket kifejezni az áldozatnak, és reméljük, hogy gyorsan jogi tisztázásra kerül.”
– közölte a segélyszervezet. A 21 éves férfi, aki továbbra is az ACV alkalmazottja, azt állította, hogy ártatlan a kollégája elleni szexuális visszaélés és nemi erőszak vádjában, és azt állította, hogy a kettejük közötti szexuális kapcsolat konszenzusos volt.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Nagy a recesszió veszélye Nagy-Britanniában, már fel se kerül a kisiskolások étlapjára a marhahús

Nagy a recesszió veszélye Nagy-Britanniában, már fel se kerül a kisiskolások étlapjára a marhahús

Az iskolák és a szállodák a jelentések szerint már azzal is meg kell küzdjenek, hogy az egyre magasabbra emelkedő árak miatt egyes marhahúsételeket egyáltalán az étlapon tartsanak-e.

Kockás füzet és Jancsikályha

Kockás füzet és Jancsikályha

Vége a szép időknek, amikor a keményen dolgozó német munkás hatévente lecserélte az autóját és nem volt gond a „Bömössel” legurulni Szicíliáig vagy Malagáig és élvezni a mediterrán nyaralást a családdal. Most sötét és hideg idők jönnek. Német gazdasági szakemberek szerint 3–8,5 %-os gazdasági visszaesés várható az orosz földgáz hiánya miatt. A kormány szerint jó ötlet beszerezni kisebb, fatüzelésű, úgynevezett Jancsikályhákat is, mert szükség lehet rájuk.

Joe Biden szerint Amerika hátra megy, s nem előre

Joe Biden szerint Amerika hátra megy, s nem előre

A Függetlenség napja alakalmából osztotta meg a gondolatait.

Olyannyira fáj a fiatal srácoknak az új abortuszszabályozás, hogy elkötnék az ondóvezetéküket is

Olyannyira fáj a fiatal srácoknak az új abortuszszabályozás, hogy elkötnék az ondóvezetéküket is

A férfi fogamzásgátlás egyik eszközéhez nyúlnak, hogy ezzel is megakadályozzák, hogy gyermeket kelljen felnevelniük.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére