Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hét hónapra a hűvösre kerül az a férfi, aki a buszon verekedett

888.hu

2021.02.19. 14:00

A Budapesti XX., XXI., XXIII. Kerületi Bíróság jogerősen hét hónap végrehajtandó börtönbüntetésre ítélt egy férfit, aki egy fővárosi buszon verekedett – tájékoztatott a fővárosi főügyész.

Ibolya Tibor a közleményben azt írta, a kerületi ügyészség a 31 éves férfival szemben 2020 novemberében testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat, mert 2018 decemberében rátámadt egy busz utasára.

A vádlott azzal szólította meg a sértetett, hogy miért nézi őt a visszapillantó tükörben. Ezután egyre agresszívabb hangnemben, trágár kifejezésekkel illette a sértettet, valamint az őt nyugtatni próbáló buszsofőrt is. A sofőr többször felszólította, hogy agresszív magatartását fejezze be. A sértett azt mondta a vádlottnak, hogy szálljon le a buszról, mire a férfi olyan dühös lett, hogy érthetetlen, artikulálatlan ordítással rátámadt, ököllel arcon ütötte, majd hátulról ráfogott a nyakára, és üvöltve dulakodott vele.

A férfi az autóbusz menetrend szerinti közlekedését lehetetlenné tette. A vádlott

még a rendőrökre várakozás közben is többször rátámadt a sértettre,

akit a busz utasai próbáltak megvédeni. A vádlott az őt visszatartani próbáló buszsofőrt is azzal fenyegette, hogy megüti.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére