Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hatszáznál is több határsértőt tartóztattak fel a tegnapi napon

888.hu

2022.04.14. 08:30

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2022. április 13-án a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 313 határsértőt tartóztattak fel és 337 főt megakadályoztak a hazánk területére történő illegális belépésben – írja a police.hu.

 

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 9 esetben összesen 102 határsértőt tartóztattak fel Balotaszállás, Hercegszántó, Kelebia, Homorúd, Dávod, és Bácsszőlős közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 27 esetben összesen 183 határsértőt tartóztattak fel Ásotthalom, Mórahalom, Szeged, Röszke, Szeged-Gyálarét és Zákányszék közigazgatási területén. A Győr-Moson-Sopron megyei Győrsövényházon és Lébénynél összesen 20, a Pest megyei Örkénynél 1, a Vas megyei Bozsokon és Sé külterületén 7 határsértőt tartóztattak fel – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

A feltartóztatott migránsok afgán, szír, marokkói, török, tunéziai, indiai, albán, pakisztáni, líbiai, kongói, palesztin és marokkói állampolgárnak vallották magukat mikor ellenőrizték őket, de egy sem tudta igazolni személyazonosságát.

Ezen kívül tegnap 17 esetben összesen 337 főt akadályoztak meg a rendőrök a hazánk területére történő illegális belépésben.

Bács-Kiskun megyében 5 esetben 70 személyt, míg Csongrád-Csanád megyében 12 esetben 267 főt.

Ezen felül öt embercsempészt is elfogtak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére