Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Három nőt akart megerőszakolni egy éjszaka alatt a líbiai migráns

888.hu

2020.07.09. 15:50

Életkép Bordeaux-ból.

Az incidensek még június 29-én hajnalban történtek a franciaországi Bordeaux városában, azonban a támadássorozat részleteit a hatóságok csak most hozták nyilvánosságra.

Az Actu.fr beszámolója szerint a 20 éves líbiai migráns először egy 38 éves Céline nevű nőt nézett ki magának, aki épp a lakásába akart bemenni. Elmondása szerint már bent volt a házban, amikor a migráns a félig nyitott ajtón keresztül megpróbált bejutni. Céline szerint a líbiai úgy nyomta az ajtót, mint egy „vadember”, azonban nem sikerült bejutnia, így elment.

Nem sokkal később a támadó a barátaitól hazafelé tartó 24 éves Caroline-ra támadt rá. A fiatal nő az autójához tartott, amikor a líbiai rátámadt és 9-szer megszúrta egy késsel. A nő az arcán, a nyakán és a testén is megsérült.

Néhány utcával odébb a migráns rátalált harmadik áldozatára, egy munkából visszatérő 28 éves nőre. Pauline elmondása szerint

a migráns torkon ragadta, a földre teperte, lerángatta róla a nadrágját, majd a sajátját is letolta. Ekkor néhány ütést mért a fejére, de közben elengedte a torkát, így a nő már tudott kiabálni. A házakból az utcára szaladt néhány lakó, emiatt a migráns kénytelen volt elmenekülni.

A francia rendőrök a líbiait egy napon belül elfogták, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére