Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Hajmeresztő videót tett közzé a rendőrség a bedrogozott sofőr üldözéséről

888 - MTI

2020.10.06. 20:30

Cserbenhagyás, közúti veszélyeztetés és kábítószer birtoklása miatt folytat eljárást a rendőrség egy 23 éves pécsi férfi ellen, akit egy autós üldözés után fogtak el a megyeszékhelyen kedden – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, délelőtt a rendőrök meg akartak állítani egy autóst gyorshajtás miatt, de nem jártak sikerrel. Üldözése során előbb egy járőrkocsinak ütközött, majd egy másik rendőrautó miatt jelzőlámpának csapódott, végül egy harmadik autóval karambolozott. Ezt követően kocsijából kiugorva futva próbált menekülni, de a rendőrök elfogták.

A fiatalemberről kiderült, hogy nincs vezetői engedélye, a drogtesztje pedig pozitív lett. A hivatalos személy elleni erőszak elkövetésének tényét az ügyészség vizsgálja.

A rendőr-főkapitányság szintén kedden közölte, hogy Mohácson is hasonló eset játszódott le hétfő este, miután a Duna-parti városban egy 37 éves férfi hajtott tovább közúti ellenőrzéskor. A járőrök követni kezdték az autóst, aki pár perccel később belehajtott egy parkoló autóba, majd kiszállt a járművéből, és ő is futva próbált menekülni. A vezetéstől korábban eltiltott férfi autójában kábítószergyanús anyagot találtak, és a drogtesztje neki is pozitív lett.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére