Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fiatal nőket kényszeríthettek prostitúcióra Hódmezővásárhelyen

888.hu, police.hu

2021.03.25. 14:20

Egy hódmezővásárhelyi család ellen indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda, amikor felmerült a gyanú, hogy 2016–2019 között lányokat futtattak.

 

Egy anya és két fia erőszakkal és fenyegetéssel kényszerítette az öt sértettet szexuális szolgáltatások nyújtására. Az ebből befolyó pénzt elvették a lányoktól, és saját megélhetésükre fordították.

Három év alatt közel 20 millió forintra tett szert a család.

A trióban mindenkinek megvolt a feladata: a nagyobbik fiú szemelte ki és csábította el a korábban is prostituáltként dolgozó lányokat. Először közösségimédia-oldalakon vette fel a kapcsolatot a sértettekkel, majd szerelmi viszony kialakítása után rávette őket, hogy pénzért létesítsenek szexuális kapcsolatot különböző férfiakkal. Később sokszor előfordult, hogy

amikor a lányok ellenkeztek, fizikailag bántalmazta és bedrogozta őket.

Az anya és a kisebbik fiú, aki akkor még kiskorú volt, a szolgáltatások körüli adminisztrációt és a lányok szállítását végezte.

Több együttműködő rendőri egység közösen csapott le az elkövetőkre 2021. március 23-án reggel. A trió elfogását követően kutatást tartottak a családtagok két hódmezővásárhelyi és egy sándorfalvai otthonában. A rendőri akció során bizonyítékokat és vagyontárgyakat is lefoglaltak.

Mindhárom személyt emberkereskedelem bűntettével és további bűncselekmények elkövetésével gyanúsították meg, majd bűnügyi őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján.

A gyanúsítottakra akár 15 év börtönbüntetés várhat.

A rendőrség honlapján fotókat is közzétettek a nyomozásról:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére