Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Felmentették az áldozatát levizelő migráns hátterű tinirablót

888.hu

2020.02.20. 18:25

Börtön helyett úgynevezett fiatalkorú felügyeletre ítélt egy svéd bíróság egy olyan 16 éves, bőrszíne alapján aligha viking leszármazott fiatalt, aki társaival összevert, kirabolt és levizelt egy 18 éves fiút. Azért nem csukták börtönbe, mert „hiperaktív”.

Sajátos ítélettel állt elő a haladó Svédország egyik bírósága. A Stockholmhoz tartozó Södertörn kerületi bíróságon felmentettek egyet azon két 16 éves fiú közül, akik egy fővárosi metróállomástól követtek egy 18 éves srácot, az utcán elkapták, összeverték, rávizeltek, majd amikor kellően megalázták, bevitték egy gyorsétterembe és ott kaját vetettek maguknak vele.

A két fiú (nyilakkal jelölve) a metrótól követte áldozatát (Fotó: Svéd Rendőrség)

Bár a svéd médiában meglehetős álszentséggel nem nagyon írnak a kegyetlen elkövetők származásáról, a két ében bőrű fiatal

aligha Vörös Erikkel érkezhetett az északi fjordokba.

Arról viszont hosszan írnak a svéd lapokban, hogy milyen hányattatott sors jutott annak az elkövetőnek, akit most nem dugnak ezért rács mögé.

Hosszan sorolják, hogy a fiú két olyan szülő gyermeke, akik közül egyik sem volt képes gondoskodni a srácról, aki ezért iskolából iskolába vándorolt és már 12 éves korában büntetőeljárás indult ellene rablás miatt.

Az áldozattal kaját vetettek maguknak egy McDonald's-ban (Fotó: Svéd Rendőrség)

Az ügyben eljáró igazságügyi pszichológus megállapította, hogy a vádlott ADHD-s, amit magyarul figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarnak neveznek. „Neurológiai természetű veleszületett vagy fejlődési rendellenesség, melynek vezető tünete a figyelemzavar, kísérő tünetei a hiperaktivitás, feledékenység és a gyenge impulzuskontroll. Magyar megfelelője:

szétszórtság nyüzsgéssel vagy nélküle

– írja a szimptómaegyüttesről a Wikipedia.

Az nem igazán derül ki az ítéletből, hogy ez mennyiben mentette fel a kétrendbeli rablásban (mert nem ez volt az első a kis drágának…), személyi szabadság megsértésében és bántalmazásban bűnösnek talált migráns hátterű fiút büntetőjogi felelőssége alól, de az biztos, hogy tettestársára a fiatalkorúak börtönében letöltendő büntetés vár.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére