Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Elutasították az illegális migráns tartózkodási engedélyét, dühében megpróbálta megfojtani a fiát

888.hu

2023.01.09. 13:00

Egy négy hónapos csecsemőről van szó...

 

A harmincnégy éves Mohammed F.-t Bordeaux város egyik külvárosában, Cenon községben tartóztatták le a városházán, miközben volt élettársa a személyazonossági okmányait újíttatta meg.

Az algériai férfi egy kötelet tekert a négy hónapos csecsemő nyakába, ezután a kisbabát a lábánál fogva erőszakosan megrántotta. Mielőtt megfeszíthette volna a fiú nyakán a kötelet, a városháza személyzete cselekedett és leteperte – írja a Le Figaro című újság.

Az illegális bevándorló állítólag kapcsolatban állt a gyermek édesanyjával, de a nő körülbelül egy hónappal a gyermek születése előtt elhagyta őt.

A rendőrség szerint az észak-afrikai azért akarta megölni a gyermekét, majd saját magát, mert dühös volt amiatt, hogy nem kapta meg a tartózkodási engedélyt.

 

Az incidens alig néhány hónappal azután történt, hogy egy másik algériai bevándorlót letartóztattak egy másik gyermek, a 12 éves Lola megerőszakolása és meggyilkolása miatt.

 

 

Mohammed F.-hez hasonlóan ez az algériai is illegális bevándorló volt, ráadásul kiutasítási végzés hatálya alá is tartozott, vagyis a gyilkosság idején nem tartózkodhatott volna Franciaországban.

Az eset országos vitát váltott ki.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére