Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Életfogytot kapott a bevándorlásellenes fiút halálra késelő erőszaktevő migráns

M. Kovács Róbert

2020.10.21. 15:30

Ébrednek a svédek: már nem simogatják annyira a migráns bűnözőket, miután egyre több brutális bűncselekményt követnek el bevándorlók. Azt a szudáni migránst, aki tavasszal halálra szurkált egy svéd fiút, mert egy a bevándorlásellenes Svéd Demokraták logójával ellátott sapka volt a szobájában, majd áldozata barátnőjét a vértócsában fekve megerőszakolta, életfogytiglani börtönre ítélték.

A svéd igazságszolgáltatási rendszer kezd visszavenni abból a mérhetetlen toleranciából, amellyel az „új hazájukban” bűnt elkövető betántorgókat fogadták a 2015-ös migránsválság utáni első esztendőkben.

A svéd nagyvárosokban ostromállapotot előidéző bandaháborúk és a brutális kegyetlenséggel végrehajtott migránshátterű erőszakos bűncselekmények kezdik felnyitni a közvélemény szemét.

Olyannyira, hogy a legfrissebb felmérések szerint a bevándorlásellenes Svéd Demokraták (SD) és a velük egyre több ügyben – elsősorban közbiztonsági témakörökben – egyet értő mérsékeltek összeállása esetén a 2022-es választások után kezdhet csomagolni a migránssimogató szociáldemokrata Löfven-kormány.

Nem is csoda: a legutóbb nagy port felvert brutális bűnesetben egy 23 éves szudáni migráns, Abubaker Mohamad Awad azért szurkált halálra egy 19 éves fiút, mert Tommie Lindh szobájában meglátott egy SD-logós sapkát, ezért

rasszistaként kezdte szidni vendéglátóját, aki ráadásul megpróbálta megakadályozni Awadot egy nemi erőszak elkövetésében is.

Az ügyben a svéd bíróság nemcsak példás határozottsággal járt el, de rendkívüli gyorsasággal is: október 1-jén emeltek vádat Awad ellen, és alig három héttel később ki is mondták rá az életfogytiglani ítéletet.

Abubaker Mohamad Awad májusban érkezett közvetett vendégként Tommie Lindh házibulijára, ahol az este vége felé egy lányt kezdett el szexuálisan zaklatni – számolt be róla a vádemelés idején a V4NA nemzetközi hírügynökség. Awad szobáról szobára kereste az előle menekülő lányt, eközben egy polcon meglátott egy SD feliratú sapkát. Abubakert nagyon feldühítette a sapka, ezért amikor rájuk talált, a lányt és a házigazdát is rasszizmussal vádolta.

A kialakult vita alatt a molesztált lány telefonon kért segítséget egy barátjától, aki azonban be sem tudott lépni a lakásba, mert Awad a bejárati ajtónál megszúrta, majd kizárta. Ekkor már teljesen kikelt magából: a lakás konyhájába visszatérve

késsel többször mellkason, nyakon és hátba szúrta Tommie Lindhet, s miközben áldozata a konyhakövön fetrengve az életéért küzdött, a késsel fenyegetőzve megerőszakolta a szerencsétlen fiatal lányt a vérfoltos padlón.

A mostani – nem jogerős – ítéletben a bíróság emberölés, nemi erőszak és emberölési kísérlet miatt szabott ki életfogytig tartó börtönbüntetést Abubaker Mohamad Awadra, aki az eljárás alatt sem mutatott megbánást, első kihallgatásán még bandajeleket mutogatva pökhendiskedett a rendőrökkel, később önvédelemre próbált hivatkozni, holott több tanú is megerősítette, hogy Tommie Lindh nem lépett fel támadólag vele szemben.

(Fotók: Samhällsnytt, svéd rendőrség)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére