Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Élete végéig sitten maradhat a barátnőjét fejbe szúró férfi

888.hu, ugyeszseg.hu

2020.09.08. 11:45

Többször fejbe szúrta az őt kiebrudaló barátnőjét egy 39 éves férfi idén januárban Újbudán. Az ügyészség mos tényleges életfogytiglani szabadságvesztés kiszabását kéri ellene a Fővárosi Törvényszéken.

A vádirat szerint a 39 éves férfi 2019 decemberében költözött be barátnőjéhez, de a kapcsolatuk hamar megromlott és a nő megkérte, hogy költözzön el. A férfi csak úgy volt hajlandó elköltözni, hogy az nem végleges. A nő néhány óra múlva közölte a férfival, hogy nem várja vissza, majd 2020. január 3-án, az esti órában zárat cseréltetett a lakásán, amikor a vádlott megjelent és erőszakosan kezdett viselkedni.

A nő telefonon hívni akarta a rendőrséget, a férfi azonban összetörte a készüléket, majd többször fejen szúrta a nőt,

akit a lakásban zárcserét végző lakatos igyekezett megvédeni az őrjöngő ex-baráttól.

A nő ennek következtében

életveszélyes sérülést szenvedett, a mentőknek sikerült megmenteniük az életét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói és bevetési egysége fél órán belül elfogták a támadót, azóta is letartóztatásban van.

A férfi egy korábbi emberölés kísérlete miatt kiszabott fegyházbüntetéséből volt feltételes szabadságon.

A Fővárosi Főügyészség a vádlott ellen – előéletére figyelemmel – különös visszaesőként elkövetett emberölés bűntettének kísérlete és rongálás vétsége miatt nyújtott be vádiratot a Fővárosi Törvényszékre.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság – halmazati büntetésként – ítélje életfogytig tartó fegyházbüntetésre, valamint tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Az élet elleni bűncselekmény tárgyi súlyára, valamint a férfi személyi körülményeire figyelemmel az ügyészség nem lát lehetőséget arra, hogy a vádlott a büntetésből feltételes szabadságra legyen majd bocsátható, ezért indítványozta, hogy a bíróság zárja ki ennek lehetőségét.

Videó a férfi elfogásáról:

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Kaktusz: Orbán-korszak és háború

Kaktusz: Orbán-korszak és háború

A XXI. Század Intézet Kaktusz című műsorában idén utoljára beszélgetett egymással G. Fodor Gábor politikai filozófus és Gerő András történész professzor. A vendégek az évzáró adás során értékelték az elmúlt év legfontosabb eseményeit belpolitikai és külpolitikai téren egyaránt, valamint ezek következményeit is. Előbbi kapcsán megállapították, hogy a Fidesz–KDNP sorozatban negyedik kétharmados győzelme következtében már okkal beszélhetünk Orbán-korszakról, amire a külföldről finanszírozott, és ezáltal morális deficittel küzdő ellenzék nem jelent kihívást, csupán a külső tényezők képesek erre. A külpolitikai folyamatok kapcsán pedig úgy vélekedtek, hogy az orosz–ukrán háborúban egy fenntarthatatlan helyzetbe kormányozta magát Brüsszel, ami egész Európára negatív hatással van.

A Nyugat kezd kifogyni a tüzérségi lőszerekből

„A nyugati országokban jelentős tüzérségi lőszerhiány keletkezett az ukrajnai orosz hadművelet következtében” – figyelmeztetett a cseh CSG hadiipari vállalat vezetője hétfői nyilatkozatában.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére