Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Egy 11 éves kislányt zaklatott szexuálisan a 37 éves pedofil férfi, vádat emeltek ellene

888.hu/MTI

2021.07.07. 12:30

Szerelmes leveleket írogatott a lánynak, majd elcsalta egy romos épületbe ahol simogatni kezdte.
Tizenegy éves kislány szexuális zaklatója ellen vádat emelt a Heves Megyei Főügyészség

- tájékoztatta a megyei főügyész helyettese szerdán az MTI-t.

Kalmár Gyula közölte: a 37 éves, büntetlen előéletű férfit tizenkettedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett szexuális erőszakkal vádolják.

A vádirat szerint az elkövető 2019-ben, párkapcsolatának megromlása után költözött haza a szüleihez egy dél-hevesi községbe, ahol naponta látta a szomszédban lakó, akkor tizenegy éves kislányt. Egy idő után gyengéd érzelmeket kezdett táplálni iránta, amiről a hozzá írt szerelmes levelei is tanúskodtak.

Egyszer, amikor kábítószer hatása alatt állt, azzal a mesével, hogy talált egy kutyát, elcsalta a kislányt egy közeli, gazzal és magas fűvel benőtt telken álló, romos épülethez.

Ott ruhán keresztül fogdosni kezdte, miközben azt suttogta neki, hogy »úgyis az enyém leszel«, majd simogatta és csókolgatta a kétségbeesetten tiltakozó gyereket, akinek végül sikerült ellöknie magától támadóját és elfutnia a helyszínről.

A főügyészség öt év fegyházbüntetés kiszabását javasolja a bíróságnak, ha a vádlott az előkészítő ülésen beismeri bűnösségét és lemond a tárgyaláshoz fűződő jogáról. A vádhatóság emellett kérte, hogy a férfit végleg tiltsák el minden olyan foglalkozás és tevékenység gyakorlásától, amely során tizennyolc évesnél fiatalabbak lennének a felügyeletére bízva.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére