Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Deutsch Tamás: Karácsony magas lovon ülve is szégyellheti magát

888.hu

2020.07.17. 21:25

Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő közösségi oldalán mutatta be, hogy a Pesti úti idősotthonban történtek miatt Karácsony Gergelynek miért kell szégyellenie magát.

A képviselő így ír:

„Micsoda képmutatás!

A Karácsony Gergely vezette önkormányzat által fenntartott 525 férőhelyes Pesti úti Idősek Otthonában az idős gondozottak közül 313-an lettek koronavírus-fertőzöttek, tehát a gondozottak több mint 59%-a betegedett meg!

A magyar kórházakban összesen 67 000 aktív ágy van, a fekvőbetegek közül 1062-en lettek koronavírusosak, ez a betegek 1,6%-a.

A Pesti úti Idősek Otthonában tehát 37-szer nagyobb arányban betegedtek meg a gondozottak, mint a kórházakban a fekvőbetegek.

A Pesti úton a gondozottak több mint 10,5%-a meghalt a koronavírus-járványban, a kórházak fekvőbetegeinek a 0,38%-a hunyt el a koronavírus-fertőzésben, azaz 27,5-szer nagyobb volt a Pesti úton a halálozási arány, mint a kórházakban.

Harminchétszer nagyobb megbetegedési és huszonhét és félszer nagyobb halálozási arány a Fővárosi Önkormányzat által fenntartott Pesti úti Idősek Otthonában, mint a kórházak fekvőbetegei esetében!
És van képe a főpolgármesternek magas lóról beszélve a kórházakat kárhoztatni, miközben a járványban az ország legszörnyűségesebb helye az általa fenntartott idősotthon lett.

Karácsony Gergely, szégyellje magát!

Ennyi.”

Mi sem kommentáljuk a bejegyzést.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére