Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Büntetőeljárás indulhat Donáth László ellen

888

2020.12.16. 16:16

Büntetőeljárás indulhat Donáth László volt MSZP-s országgyűlési képviselő ellen, akit az ügyészség az emberi méltóságot sértő szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel vádolhat meg.

A Magyar Nemzet cikke szerint az ügyészség hamarosan vádat emelhet Donáth László evangélikus lelkész, volt MSZP-s országgyűlési képviselő ellen. Mindez azt jelenti, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság rövidesen lezárhatja a nyomozást az ügyben, Donáthnak pedig bíróság előtt kell felelnie emberi méltóságot sértő szeméremsértés és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértés miatt.

Donáth zaklatási botránya 2019 augusztusában robbant, amikor a TV2 Tények műsorában először számolt be egy tanú a történtekről. Hallotta, hogy volt egy munkatárs, aki nemrég felmondott mert, „valamelyik lelkész zaklatja és csúnyán bánik velük, de nem merik feljelenteni, mert nagy hátszele van”. A befolyásos férfi Donáth László volt, aki 1994 és 2010 között országgyűlési MSZP-s képviselő volt, lánya, Donáth Anna pedig a Momentum Mozgalom EP-képviselője, a párt alelnöke.

A tanú szerint a történtek helyszíne a Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház volt, amelynek honlapja szerint az intézményt a mai napig Donáth irányítja.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére