Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az előző napokhoz képest jelentősen emelkedett az illegális határátlépők száma

888.hu

2021.08.13. 08:00

A szolgálatot teljesítő rendőrök 2021. augusztus 12-én a 0 óra és 24 óra közötti időszakban összesen 268 határsértőt tartóztattak fel – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján. Ez majdnem kétszerese az előző heti átlagnak.

A Bács-Kiskun megyei határszakaszon a rendőrök 19 esetben összesen 140 határsértőt tartóztattak fel Balotaszállás, Katymár, Hercegszántó-Hóduna, Nagybaracska, Csikéria, Bácsszentgyörgy, Kelebia, Gara, Bácsbokod, Madaras, Bácsalmás, Kunbaja, valamint Vaskút közigazgatási területén. Csongrád-Csanád megyében a járőrök 26 esetben, összesen 71 határsértőt tartóztattak fel Röszke, Szeged, Ásotthalom, Mórahalom és Ferencszállás közigazgatási területén. Győr-Moson-Sopron megyében a járőrök öt esetben 31 határsértőt tartóztattak fel Sopronkövesd, Rajka, Abda és Hegyeshalom közigazgatási területén. Pest megyében Nagykőrös belterületén intézkedtek két illegális migránssal szemben. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a rendőrök egy határsértőt tartóztattak fel Gemzse külterületén. Tolna megyében Dunaföldváron 10, Hőgyészen 13 határsértőt tartóztattak fel – írja a police.hu.

A feltartóztatott migránsok mikor az ellenőrzésre került a sor pakisztáni, szír, algériai, marokkói, líbiai, afgán, iráni, szomáliai, török, jemeni, valamint bangladesi állampolgárnak vallották magukat. A személyazonosságát és jogszerű azonban tartózkodását egyikük sem tudta igazolni.

Ezután a rendőrök visszakísérték a migránsokat a határzárhoz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére