Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

2021 legrosszabb vicce: Dódity bűnös, Lackner ártatlan

M. Kovács Róbert

2021.02.19. 14:35

A két évvel ezelőtti botrányos felvételeken egyetlen hatóság sem tudta felismerni az azokon szereplő fehér poros zacskót (bizonyíthatatlan, hogy kokain lenne) lóbáló férfit (bizonyíthatatlan, hogy Lackner Csaba ex-MSZP-s kispesti képviselő lenne), de a bíróság első fokon elítélte azt a fideszes képviselőnőt, aki a kispesti szocialisták kapcsán „fehér poros orrot” emlegetett Facebook-bejegyzésében.

Első fokon bűnösnek mondta ki a kerületi bíróság rágalmazás vétségében Dódity Gabriellát, a XIX. kerületi önkormányzat fideszes képviselőjét. Mint ismert: Lackner Csaba volt MSZP-s képviselő, akit botránya miatt az önkormányzati választások előtt hajítottak ki pártjából, mert hangfelvételek kerültek elő korrupciógyanús kispesti ügyekről, illetve egy videófelvétel is napvilágot látott, amelyen egy

„Lacknerre megtévesztésig hasonlító személy”
„kokainfogyasztásra kísértetiesen hasonlító módon” egy
„fehér porral teli zacskót” szárítgat egy szobai ventilátor előtt, majd egy bankkártyával elkezdi kiporciózni a
„beazonosítatlan fehér port”.
Bár a rendőrség vizsgálódott az ügyben, nem találtak bizonyítékot Lackner kokainfogyasztására (hogy találtak volna hónapokkal később, amikor a kokain a szervezetből leggyorsabban távozó drog, nem véletlen, hogy sztárok, politikusok, üzletemberek élnek vele – a szerk.).
Sokakat felháborít, hogy
Lackner ma is képviselő,
de a mostani pofátlanságával azért még magához képest is magasra tette a lécet. Magánvádas büntetőeljárás keretében feljelentette ugyanis Dódity Gabriellát, amiért a képviselőnő azt írta egy Facebook-vitában Lackner egyik posztja alá:
nem láttok el a saját fehér poros orrotokig sem”,
illetve egy másik mondatban a
két csík között”
kifejezést használta.
A bíróság ezek alapján első fokon elítélte Dódityot. Ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor ezzel ráadásul Lackner érvényesítheti a fideszes képviselőnővel szemben megfogalmazott 1,5 millió forintos kártérítési követelését.
Húúúú, másfél millából mennyi kokaint lehet venni...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

Továbbra is özönlenek a pozitív visszajelzések Orbán Viktor dallasi beszéde után

Sorra érkeznek a nemzetközi gratulációk Orbán Viktor miniszterelnöknek a dallasi CPAC rendezvényen elmondott beszéde kapcsán; legutóbb Christoph Blocher, a jobboldali Svájci Néppárt korábbi vezetője, valamint Saul A. Fox, a Fox Paine vállalat vezérigazgatója méltatta az amerikai konzervatív konferencián elhangzott előadást – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár szerdán.

Joe Biden ismét találkozott a láthatatlan emberrel

Joe Biden ismét találkozott a láthatatlan emberrel

A „szabad világ” vezetője ismét üdvözölte láthatatlan cimboráját egy rendezvényen.

A Molnak köszönhetően újraindulhat a Barátság vezeték

A Mol egyeztetést folytatott az ukrán és az orosz féllel a Barátság vezeték újraindításáról, és átutalta az ukrajnai szakasz használatért fizetendő tranzitdíjat – közölte a társaság szerdán az MTI-vel.

Zöld festéket öntöttek a szökőkutakba a német klímaaktivisták

Függetlenedni akarnának az orosz gáztól, na de nem mindegy, hogy milyen áron.

Exlex állapot a Jobbikban, nincs még bejegyezve az elnökcsere

Exlex állapot a Jobbikban, nincs még bejegyezve az elnökcsere

Exlex állapot alakult ki a Jobbikban, miután a párt élén történt elnökcserét hivatalosan még nem jegyezték be, így a lemondott Jakab Péternek már nincs, a július elején megválasztott Gyöngyösi Mártonnak pedig még nincs aláírási joga, emiatt a párt nem lehet jelölőszervezet az elkövetkező időszakban várható időközi választásokon – írta szerdai lapszámában a Magyar Nemzet.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére