Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

2021 legrosszabb vicce: Dódity bűnös, Lackner ártatlan

M. Kovács Róbert

2021.02.19. 14:35

A két évvel ezelőtti botrányos felvételeken egyetlen hatóság sem tudta felismerni az azokon szereplő fehér poros zacskót (bizonyíthatatlan, hogy kokain lenne) lóbáló férfit (bizonyíthatatlan, hogy Lackner Csaba ex-MSZP-s kispesti képviselő lenne), de a bíróság első fokon elítélte azt a fideszes képviselőnőt, aki a kispesti szocialisták kapcsán „fehér poros orrot” emlegetett Facebook-bejegyzésében.

Első fokon bűnösnek mondta ki a kerületi bíróság rágalmazás vétségében Dódity Gabriellát, a XIX. kerületi önkormányzat fideszes képviselőjét. Mint ismert: Lackner Csaba volt MSZP-s képviselő, akit botránya miatt az önkormányzati választások előtt hajítottak ki pártjából, mert hangfelvételek kerültek elő korrupciógyanús kispesti ügyekről, illetve egy videófelvétel is napvilágot látott, amelyen egy

„Lacknerre megtévesztésig hasonlító személy”
„kokainfogyasztásra kísértetiesen hasonlító módon” egy
„fehér porral teli zacskót” szárítgat egy szobai ventilátor előtt, majd egy bankkártyával elkezdi kiporciózni a
„beazonosítatlan fehér port”.
Bár a rendőrség vizsgálódott az ügyben, nem találtak bizonyítékot Lackner kokainfogyasztására (hogy találtak volna hónapokkal később, amikor a kokain a szervezetből leggyorsabban távozó drog, nem véletlen, hogy sztárok, politikusok, üzletemberek élnek vele – a szerk.).
Sokakat felháborít, hogy
Lackner ma is képviselő,
de a mostani pofátlanságával azért még magához képest is magasra tette a lécet. Magánvádas büntetőeljárás keretében feljelentette ugyanis Dódity Gabriellát, amiért a képviselőnő azt írta egy Facebook-vitában Lackner egyik posztja alá:
nem láttok el a saját fehér poros orrotokig sem”,
illetve egy másik mondatban a
két csík között”
kifejezést használta.
A bíróság ezek alapján első fokon elítélte Dódityot. Ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor ezzel ráadásul Lackner érvényesítheti a fideszes képviselőnővel szemben megfogalmazott 1,5 millió forintos kártérítési követelését.
Húúúú, másfél millából mennyi kokaint lehet venni...

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére