Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Vedd meg Kurt Cobain gitárját 100 ezerért

888.hu

2016.04.20. 17:18

A Cooper Owen aukciósház árverésre bocsájtja a Nirvana énekesének, Kurt Cobainnek az egyik Fender Stratocaster gitárját, amelyen az 1993-as amerikai turnén játszott.

Kurt Cobain, a Nirvana legendás frontembere a banda 1993-as amerikai turnéján játszott ezen a gitáron. Az énekesnek 5 darab ilyen fekete-fehér, balkezes Fender Stratocaster gitárja volt. Azért adott neki ötöt a világ egyik legnagyobb és leghíresebb gitárgyártó cége, mert attól tartott, hogy a turné alatt összetöri őket, 5-ből csak megmarad 1.

A Fender túlbiztosította magát ilyen szempontból, vagy a valóságosnál lényegesen vadabbnak vélték Cobaint. Az énekes csak két gitárt tört ripityára a koncertek során. Egyet sosem használt a koncertek alatt, egynek pedig már van tulajdonosa.

A maradék egyet pedig most árverésre bocsájtja a Cooper Owen aukciós ház. Ha úgy érzed, szeretnéd megszerezni a ragyogó zenész gitárját, ide kattintva megteheted.

A Strato jelenlegi kikiáltási ára 34 ezer angol font (átszámítva kb. 13 millió 300 ezer forint), a várható leütési árát 100 ezer fontra tippelik a szakértők. Az árverés május 20-ig tart.

Íme egy videó, amelyen Cobain az 5 Fender közül az egyiken (talán pont a szóban forgón) játszik:

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére