Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Széles terpesz, rock 'n' roll, Pénzügyminiszter úr!

Balázs Ferenc

2020.07.09. 14:50

A Fidesz-kormányok sokadik költségvetését jegyző Varga Mihály pénzügyminiszterről kiderült, hogy nemcsak a számok, de a gitárhúrok finomhangolásához is ért. A HammerWorld rockmagazinnak adott interjújában elismeri, hogy kocsijában csak akkor szól lágyabb muzsika, ha más is ül benne rajta kívül.

Varga Mihály pénzügyminiszter interjút adott a szerdán megjelent HammerWorld metal és hard rock magazinnak, amiben többek között rajongását fejezte ki a rockzene iránt. Elmondása szerint gyerekkora óta közel áll hozzá a rockzene, és örül, hogy nem állt be a fiatalkorában futótűzként berobbanó diszkózene követői közé.

Elmondása szerint sokat változott az ízlése az évek alatt, de a kocsijában még mindig szól a metal- és a hard rock zene. Persze sok esetben utazik kollégákkal, akiknek nem feltétlen hasonló a zenei ízlése, így akkor inkább valami könnyebb műfaj szól.

A miniszteri interjúról beszámoló Facebook-videóban Varga Mihály a Deep Purple világhírű Smoke on the water című számának legismertebb riffjét is elpengette, de önkritikusan hozzátette: „Azért ezt a Deep Purple jobban csinálja”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére