Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Soha nem látott show lesz A Dal

888.hu

2016.01.13. 18:28

Minõség, látvány és kiváló dalok - ezt tartják a mûsor készítõi az idei dal legnagyobb pozitívumainak.

Korábban már írtunk arról, hogy hamarosan kedződik A Dal, a közmédia dalválasztó műsora, amelyben 30 hazai előadó vagy együttes dala verseng azért, hogy egy közülük kijusson az Euróvíziós Dalfesztiválra.

Az egyik zsűritagtól azt is megtudhattuk, hogy a 30 döntős dalt vakon választották ki a 372 pályaműből. Pierott erre azt mondta, hogy ugyan „vakon, de nem süketen” döntöttek. A zeneszerző beszélt arról is, hogy titkos kedvence még nincs, de már nagy izgalommal várja az élő adásokat.

A január 23-án kezdődő megashow-t az Apropó Média Kft. fogja készíteni, az MTVA 1-es stúdiójában.

Az Apropó Média számtalan kiváló minőségű műsort készít az MTVA-nak, többek között a Ridikült is. Azt, hogy A Dal az eddiginél is jobb legyen, nem bízzák a véletlenre.

Az idei megashow-t egy olyan csapat fogja készíteni, akiknek már évtizedes rutinja van a showműsorok gyártásában.

A kreatív gárdát Lakatos András fogja vezetni, ugyanis a több szuperprodukciót készítő szakemeber lesz A Dal rendezője. Lakatos és csapata korábban több kereskedelmi csatornán is készített showműsort, például a Sztárban Sztárt.

A döntővel egyébként az MTVA célja, hogy segítse a minőségi magyar dalok megszületését és megismerését.

Az idei A Dalban lesznek újítások is szép számmal. Lesz két különdíj: A Dal 2016 Felfedezettje és A Dal 2016 Legjobb Dalszövege és egy extra lehetőség. A remix.

Idén A Dal 2016 30 legjobb dala közül azokból, melyeknél ehhez a művészek hozzájárultak, bárki készíthet sajátos hangvételű remixet.

A Dal 2016 végeredménye a döntőben alakul ki, ez 2016. február 27-én lesz, a stockholmi döntőt pedig május 17-én rendezik.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére