Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Rövidebb lesz a harc a Vastrónért

Horváth József György

2016.04.17. 17:38

Egy héttel a Trónok harca évadpremier elõtt interjút adott a Varietynek a sorozat két showrunnere, David Benioff és D.B. Weiss. Rossz hír a rajongóknak, hogy a tervek szerint rövidebben zárják le a Hét Királyság történetét.

Azt hiszem, a 6. évad után 13 résszel fordulunk rá az utolsó körre. Még semmi nincs kőbe vésve, de efelé hajlunk”

- ezekkel a szavakkal jelentette be David Benioff, hogy a Trónok Harca utolsó két évada nem a megszokott 10, hanem csak 7 illetve 6 részes lesz.

Ehhez persze a gyártó HBO-nak is lesz 1-2 szava: az ötödik évad utolsó epizódja rekordmagas nézőszámot hozott, még úgy is, hogy az NBA nagydöntője egy időre esett a fináléval. Nem véletlen, hogy Michael Lombardo programigazgató óvatosan reagált a hírre:

Megértem, hogy most ez a terv, beszéltünk is erről korábban. Optimista vagyok, hiszem, hogy megegyezünk majd. Semmi nincs még eldöntve.”

Azt már régóta tudni, hogy az HBO 8 évadra tervezett, de a rajongók bíztak benne, hogy az utolsó két évad is 10-10 részes lesz. Benioffék azonban azzal érvelnek, hogy rövidebb évadok esetén több idejük lenne az egyes epizódok minél tökéletesebb kidolgozására. Úgy érzik, hogy csak így tudják a megszokott színvonalat biztosítani a GOT fanoknak.

(Variety)

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére