Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pünkösdi programokkal várják a látogatókat az Eszterháza Központ helyszínein

888

2021.05.22. 10:00

Tematikus vezetett sétákkal várja a látogatókat a pünkösdi hosszú hétvégén a fertődi Esterházy-kastély és a nagycenki Széchényi-mauzóleum.

Egresitsné Firtl Katalin, a helyszíneket működtető Eszterháza Kulturális, Kutató- és fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, hogy mindhárom nap pünkösdi tematikával kiegészített vezetéssel várják a látogatókat a kastélyegyüttes kápolnájában – írja az MTI.
Emellett a kastélyban vezetett sétákkal tekinthetők meg a múzeumi terek 9 és 17 óra között, az utolsó vezetés 16 órakor indul.
Látogatható lesz Zoób Kati Repertoár – Az ellentétek harmóniája című kiállítása a kastély Narancsházában, emellett mindhárom nap 10 órakor barokk színháztörténeti túra is indul.
Igény esetén, minimum tíz ember számára elindítják az Eszterháza parkjai, kertjei című parktúrát is.
Az ügyvezető felhívta a figyelmet arra, hogy

a látogatóknak védettségi igazolványukat a jegyvásárlásnál és a múzeumi térbe történő belépésnél egyaránt fel kell mutatniuk, ahol kötelező maszkot viselni.

A kastélyban zajló és a kastélyparkot is érintő fejlesztési munkálatok miatt arra kérik a látogatókat, hogy a parkok területén fokozott elővigyázatossággal és körültekintéssel közlekedjenek.
A Nemzeti Sírkert részét képző Széchényi-mauzóleum és környezete vezetett séta keretében látogatható mindhárom nap 9 és 17 óra között.
A nagycenki Hársfasor változatlanul szabadon látogatható.
A Sopronbánfalvi Kolostor Pálos kiállítását pedig minden nap 10 és 18 óra között lehet megtekinteni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére