Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Óriási zúzás lesz holnap a Budapest Parkban

Bokor Gábor

2017.06.13. 20:11

Tavaly augusztus után ismét hazánkba látogat a világ egyik legnépszerûbb punk-rockzenekara, a kanadai Sum41.

Nem kellett sokat várnia a hazai Sum41 rajongóknak, hiszen június 14-én ismét Budapesten lép fel a banda. Utoljára a Szigeten láthattuk koncertezni őket tavaly augusztusban. A csapat több év után októberben adott ki új albumot 13 Voices címen, ami hatalmas sikert ért el a rajongók körében, hiszen nem változtattak pörgős stílusukon, megmaradtak korábbi önmaguknak. Reménykedhetünk benne, hogy holnap olyan számokat is meghallgathatunk, mint az A Murder of Crows vagy a Twisted by Design, melyeket egyből szívükbe zártak a rajongók.

Azért is lett óriási siker az album, mivel ez az első korong azóta, hogy a banda frontembere, Deryck Whibley kigyógyult az alkoholizmusból.

Már a tavalyi koncerten is látni lehetett, hogy az énekes kirobbanó formában van, hiszen fel-alá ugrált és rohangált a színpadon, énekeltette a közönséget és végigbulizta a saját koncertjét. Lehetett rajta látni, hogy imádja a show-t, nyoma sem volt annak, min ment keresztül évekkel ezelőtt.

A mostani turnéjuk felvételeit nézve kijelenthető, hogy körülbelül akkora bulira számíthatunk holnap, mint tavaly, ami egyet jelent az extázissal és az őrült nagy csapatással. Bár hivatalosan a programsorozat – mivel előzenekarok is lesznek – ötkor kezdődik, érdemes előbb kimenni, hogy mindenki helyet találjon az első sorban, vagy a küzdőtéren, ugyanis a szerencsésebbeket Deryck kiválaszthatja, hogy a színpadon élvezzék végig a bulit.

Ott tali. addig is:
 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére