Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nyugtatóra nem szabad inni - összeállt a Got Talent 9 döntõse

Bertha László

2015.12.13. 19:22

A döntõsöket számba véve nem lehet más következtetésre jutni, mint hogy per pillanat kifogytunk az igazi tehetségekbõl.

A tegnap esti elődöntőn összeállt a Hungary’s Got Talent jövő heti döntőjének kilencfős mezőnye. A döntősöket számba véve nem lehet más következtetésre jutni, mint hogy per pillanat kifogytunk az igazi tehetségekből, egész nyugodtan elmehetnének pár év szünetre az ilyen típusú műsorok. A finalisták között akad ugyan néhány kiemelkedő produkció, utánozhatatlan azonban egy sem.

Csuja, Horgas, Kovács és Linczényi bevonulása közben azon tűnődöm, vajon miért utálják a stylistok a női zsűritagokat. Dekoltázs (értsd csöcskontent) most nincs, cserébe mindkét művésznő rendkívül előnytelen ruhát kapott. Márkót idézve: “Patrícia úgy néz ki, mint Vilma a Flinstones-ból.” Találó.

 

Na de nézzük a lényeget. Az este első fellépője a R3D Zone, Márkó már a produkció közben megnyomja a piros gombot, ez nem sok jót jelent a táncosokra nézve. A többiek sincsenek elájulva, unalmasnak és pontatlannak érzik a koreográfiát, egyedül Csujától kapnak bíztató szavakat. A következő versenyző, 12 éves Bangó Adrienne kedves és tehetséges kislány, őt is szívesebben látnám a 9 finalista között, mint mesemondó Zsófikát.

A rövidke, alig 8-9 perces szünet után a Peet projekttel folytatjuk. Nekem alapvetően bejön az a stílus, amit a srácok nyomnak, mondjuk leginkább egy kellemes nyári estén, pár fröccs mellett, például a Balaton partján tudnám elhallgatni, akár még táncolni is rá. Ide asszem kevés lesz ez, kíváncsi vagyok kiesésük esetén Márkó tényleg kiegyenesítetti-e a haját? A koktélok készítését akrobatikus elemekkel kiegészítő Buda Julianna az előválogatón szerintem jobb volt, ezúttal becsúszott néhány hiba a mixerlány előadásába. A férfi zsűritagok (érthető módon) mégis teljesen el voltak varázsolva a produkciótól.

Az újabb reklámszünet után (lassan eljutunk oda, hogy ugyanannyi idő jut a pH értékekre, mint a műsorra) Márkó aranygombosaival, a Bandarttal folytatjuk. Nekik sem sikerült megismételni a bravúrt, a jelek szerint ez is egy olyan produkció, ami csak egyszer érdekes. A Fricska néptáncosai viszont ezúttal is lenyűgözték a zsűrit, Márkó kivételével mindenki felállva tapsol. Én is bírom a három srácot, ezerszer izgalmasabbak, mint a műsor során látott táncos produkciók.

“Pici szünet” után a harmadik elődöntő csöcskontent-felelőse, Molnár Nikolett következik. Nőként én is megemelem a kalapom a rúdtáncos anyuka előtt, és közben picit el is szégyellem magam, amiért mostanában némileg elhanyagoltam az edzéseket.

Patrícia aranygombosa, “a csiszolatlan gyémánt”, Milák Mózes következik. Szegény nem sokat csiszolódott az elődöntő óta, maradjunk annyiban, hogy bőven van még hová fejlődnie. Ha sokat gyakorol, pár év múlva biztos találkozunk majd valamelyik énekes tehetségkutatóban. Ezt nyomta el amúgy, nem vagyok szemét, az eredetit rakom be nektek:

Majd kétórányi műsoridő után érkezünk el a harmadik elődöntő mélypontjához, a Fekete-ikrekhez. Én már a válogatón sem értettem, hogy a pi888ba jutottak tovább, ezúttal szerencsére a zsűri, a műsorvezetők és a nézők is egyetértenek velem. Õszintén remélem nekik ennyi volt a 15 perc hírnév, soha többé nem szeretném őket látni. Szerencsére érkezik a következő szünet, kell is egy kis idő, hogy erőt gyűjtsünk a maradék órára.

Az utolsó etapban érkezik az Acro Maniacs. Akinek bejön ez a műfaj, biztosan elégedett a csapat produkciójával, a zsűri is el van ájulva, Balázs már a végső győzelmet vizionálja. Én viszont csak arra tudok gondolni, hogy már nincs sok hátra ebből a hosszú és unalmas műsorból.

A végén Molnár Nikolett, a Fricska és az Acro Maniacs csatlakozik a döntőbe jutókhoz, és ezzel összeáll a 9 fős mezőny. A döntősök között akad ugyan néhány kiemelkedő produkció, lélegzetelállító azonban egy sem. Jövő héten kiderül ki viszi haza közülük a fődíjat.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére