Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nem tudta lekörözni a Solo a Zsivány Egyest

Forisek Ádám

2018.06.03. 18:14

A Solo a hétvégén 29,3 millió dollárral (nyolcmilliárd forinttal) növelte bevételeit, vezetõ helyen van az észak-amerikai kasszasikerlista élén. Nem rossz, de a Zsivány Egyes messze több embert vonzott a mozikba.

A Solo: Egy Star Wars-történet a hétvégén 29,3 millió dollárral növelte bevételeit, ezzel május 24-i debütálása óta Észak-Amerikában 148,9 millió dolláros jegyeladásnál tart. A Solo globális jegyeladásai jelenleg meghaladják a 264 millió dollárt.

Nem rossz, de messze elmarad a Zsivány Egyes számaitól. A két éve mozikba került Star Wars-antológia azonos idő alatt már 286 millió dolláros bevételt könyvelhetett el.

Ezzel a Solo egyébként második helyre taszította a Deadpool 2-t a kasszasikerlistán, amely a hétvégi amerikai és kanadai jegyvásárlásokkal 23,3 millió dollárt szerzett. A Ryan Reynolds főszereplésével forgatott szuperhősfilm észak-amerikai bevétele már 254,7 millió dollár.

A toplista további helyezettjei: a Sodródás 11,2 millió dollárral (3 milliárd forinttal), a Bosszúállók: Végtelen háború 10,4 millió dollárral (2,8 milliárd forinttal) és a Könyvklub 6,8 millió dollárral (1,9 milliárd forinttal).

A Solo: Egy Star Wars-történetről írt kritikánkat itt olvashatjátok.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére