Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Meryl Streep beszólt Trumpnak

Kékes Viki

2017.01.09. 08:58

A Golden Globe-gálát politikai véleménynyilvánításra használta fel az Oscar-díjas színésznõ.

Életműdíjat kapott a 74. Golden Globe-gálán Meryl Streep. Az Oscar-díjas színésznő köszönőbeszédében az Egyesült Államok megválasztott elnökét ekézte. Trump szerint nincs ezen semmi meglepő, hiszen Streep köztudottan "Hillary-rajongó".

Az Oscar-díjas színésznő szerint a teremben ülők jelenleg az amerikai társadalom legtöbbet becsmérelt tagjai közé tartoznak a külföldiekkel és a sajtóval együtt.

Mi is Hollywood igazából? Csak egy rakás ember, akik mind máshonnan jöttek ide. Amy Adams például Vicenzában, Natalie Portman pedig Jeruzsálemben született. Hol van az ő születési anyakönyvi kivonatuk? Vagy nézzük a gyönyörű Ruth Neggát, aki Etiópiában született, majd Írországban nőtt fel. Ryan Gosling, mint a legkedvesebb emberek általában, kanadai. Dev Patel Kenyában született, majd Londonban nőtt fel ... Hollywood tehát fulladozik a kívülállókban és a külföldiekben. Ha őket mind kirúgjuk innen, akkor nem marad más, amit nézhetünk, mint az amerikai foci és a Mixed Martial Arts, amit nem neveznék művészetnek."

Streep szerint Trump olyan vezető, aki megaláz és terrorizál másokat, és ezzel mások felé is azt a képet sugározza, hogy ez a helyes viselkedés. A 67 éves színésznő ezért arra kért mindenkit a teremben, hogy harcoljon ez ellen és védje meg a kívülállókat.

Donald Trump a The New York Timesban röviden reagált Streep beszédére. A leendő elnök azt mondta nem meglepő, hogy "a  liberális filmkészítők" őt támadják. Arról nem beszélve, hogy Streep fel is szólalt Hillary Clinton kampánygyűlésein, a színésznő köztudottan Hillary nagy rajongója. Trump szerint rengeteg, rekordszámú híresség megy majd el a beiktatására. A leendő elnök azzal viccelődött, hogy teljesen kifogytak a washingtoni ruhaüzletek, már nem lehet egyetlen normális ruhát sem találni.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére