Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Már forog a Han Solo fiatalkorát bemutató Star Wars-film

Kékes Viki

2017.02.23. 09:58

Az elsõ Star Wars antológiafilm, a Zsivány Egyes sokkal pozitívabb fogadtatást kapott a kritikusoktól és a rajongóktól egyaránt, mint Az ébredõ Erõ. A film a mozipénztáraknál is jól teljesített, így a Disney megnyugodhat: a rajongók vevõk erre a mûfajra is.

Az első Star Wars antológiafilm, a Zsivány Egyes sokkal pozitívabb fogadtatást kapott a kritikusoktól és a rajongóktól egyaránt, mint Az ébredő Erő. A film a mozipénztáraknál is jól teljesített, így a Disney megnyugodhat: a rajongók vevők erre a műfajra is.

A Halálcsillag terveinek ellopása után, a következő antológiafilm a Star Wars-univerzum egyik kedvenc karakterének, Han Solónak a fiatalkorát mutatja be. Az egyelőre cím nélküli Star Wars-történetet már el is kezdték forgatni a londoni Pinewood stúdióban. A film Solo és hűséges másodpilótája, Chewbacca kezdeti kalandjait mutatja be, köztük első találkozásukat Lando Calrissiannel. (Bizonyára megtudjuk hogyan nyeri el Han az Ezeréves Sólymot.)

Sokáig keresték az ifjú Han Solo megformálóját, végül Alden Ehrenreich bújhat a legendás karakter bőrébe. Mentorát – amint azt már sejteni lehetett – Woody Harrelson játssza. Rajtuk kívül a sárkányok anyja, azaz Emilia Clarke, Donald Glover mint Lando Calrissian, és a legutóbb a Westworldben erős alakítást nyújtó Thandie Newton is szerepel a filmben.

Az, hogy ennyi kreatív ember, ily sok egyéniség összegyűlt a világ minden tájáról, csak hogy alkossanak, minimum csodaszámba megy”

– lelkendezett a film két rendezője, Phil Lord és Chrisopher Miller.

Jó hír a rajongóknak, hogy a film – a korábbi hírekkel ellentétben – nem 2018 decemberében, hanem már 2018. május 25-én a mozikba kerülhet.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére