Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarországra látogat Terence Hill

Forisek Ádám

2018.09.04. 10:28

Bud Spencer emlékének ajánlja új filmjét Terence Hill, amelyet szeptember 20-tól mutat be a Romis Mozi országszerte. Erre az eseményre Terence Hill személyesen is ellátogat hazánkba.

Még év elején, januárban írtunk arról, hogy Terence Hill új filmmel fog jelentkezni 2018-ban, amely elsősorban Bud Spencer emléke előtt kíván tisztelegni.

Gyermekkorunk kedvenc pofonosztója, Carlo Pedersoli, alias Bud Spencer 2016. június 27-én távozott el közülünk. Azt talán senkinek sem kell ecsetelni, hogy a filmvásznon elválaszthatatlan párost alkottak Terence Hill-lel:

(Sokat vacilláltunk egyébként, hogy a hagymás babos vagy a klasszikus pisztáciafagyis jelenetet szúrjuk be... egyetlen hajszállal győzött csak a sör-virsli verseny.)

És akkor következzen a remek hír: szeptember 20-án mutatja be a Romis Mozi Magyarországon a Nevem: Thomas című filmet, amelynek írója, rendezője és főszereplője is Terence Hill lesz. A pontos időpont egyelőre még nem ismert.

Erre az eseményre a világsztár személyesen is ellátogat hazánkba a delmagyar.hu szerint. Az itt töltött idő alatt nemcsak a médiában, hanem személyesen is találkozhatnak a rajongók az ismert színésszel, aki az exkluzív fővárosi bemutató mellett egy vidéki helyszínen is tiszteletét teszi. A premier másik díszvendége Terence Hill évtizedek óta elválaszthatatlan magyar hangja, a hazai nézők által jól ismert és kedvelt Ujréti László lesz.

A Nevem: Thomas (dráma, roadmovie) egy férfiról szól, aki Harley Davidsonjával Olaszországból Spanyolországba tart, hogy az útja alatt magára találjon. Útközben aztán néhány balhéba is belekeveredik, illetve megismerkedik a fiatal Luciával (Veronica Bitto), aki egy szörnyű titkot cipel magával.

Mivel a film Bud Spencer előtt tiszteleg, ezért rengeteg rejtett utalást várhatunk a halhatatlan páros korábbi közös munkáira.

Íme az előzetes:

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére