Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Magyarország legszebb tájain forgatta új klipjét Ákos

Bertha László

2018.10.17. 11:23

Új, impozáns klippel jelentkezett Ákos, mely a nemrég megjelent Hazatalál címû, immáron platinalemezes EP címadó dalához készült.

A kisfilm érdekessége, hogy egy újabb jubileumot is jelez, hiszen Ákos éppen húsz éve írja és rendezi saját klipjeit. Az első önálló rendezői munkája az 1998-as Ikon volt, mely abban az évben el is nyerte az év klipje díját a Mahasz díjkiosztóján.

A Hazatalál kisfilmje Magyarország legszebb tájain került felvételre, elsősorban azokon a helyeken, melyek az énekes-rendező számára személyes jelentőséggel bírnak. A záróképeket például a józsefvárosi Teleki téren rögzítették, abban a körgangos házban, ahol az énekes-rendező a gyerekkorát töltötte.

Ahogyan arról a középlemez megjelenésekor beszámoltunk, a kiadványon négy új dal található: a címadó „Hazatalál”, amely a rádiók figyelmére is méltó lehet, továbbá a szintén slágervárományos „Nem kell más vigasz”, a karcosabb „Ellenség a kapuknál”, valamint a „Holnaptól” című dal. Ákos az évet a korábbiakhoz hasonlóan idén is dupla Aréna-koncerttel zárja – sorrendben immáron negyedik alkalommal.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére